MHP’NİN ADAYI KOCAMAZ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin’in bir imaj ve yönetim değişikliğine ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Yaptırdığımız anketler MHP ve Burhanettin Kocamaz’ın Mersin’de birinci olduğunu göster

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MHP’NİN ADAYI KOCAMAZ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU






Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin’in bir imaj ve yönetim değişikliğine ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Yaptırdığımız anketler MHP ve Burhanettin Kocamaz’ın Mersin’de birinci olduğunu gösteriyor. İnşallah bu 30 Mart 2014 yılında gerçekleşecektir” dedi.
Başkan Kocamaz, Marina Yat Limanı’nda bulunan 20 Cadde Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Burhanettin Kocamaz, Mersinle ilgili çok önemli bir kararın arifesinde olduklarını söyledi. Yaklaşık 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlerin heyecanının herkesi sardığını kaydeden Kocamaz, “Mersinli bugüne kadar ki şikayetlerini gözden geçirecek, değerlendirmesini yapacak ve karar verecek. Mersin’i yaklaşık 11 aydır adım adım dolaşıyoruz. Bütün Mersin’i 30 Mart’ta verilecek karara şimdiden hazırlıyoruz. Elbette Mersin özellikle de merkez bugün ki konumunu kesinlikle hak etmiyor. Mersin sokaklarını dolaşırken kime sorarsanız sorun mutlu değil. Mersinli içinde bulunduğu konumdan rahatsız, gelecekten de sanki bugün ki umudunu kesmiş görünüyor” diye konuştu.
“MERSİN DİĞER BÜYÜKŞEHİRLERDEN ÇOK GERİ KALMIŞ VE BEKLENTİLERİ KARŞILAMAMIŞTIR”
11 aylık çalışmaları boyunca insanlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını vurgulayan Kocamaz, “Gerçekten insan Türkiye’de hali hazır büyükşehirleri gezdiği zaman görünüyor ki Mersin son 15 yılı gerçekten boşa geçirmiş, gerçekten beklentilerine cevap bulamamış, diğer büyükşehirlerden çok geri kalmış ve Mersinli’de bundan rahatsız olmuştur. Bu rahatsızlık zaman zaman huzurun, güvenin olmamasından dolayı Türkiye geneline yayılmış ve çok olumsuz bir imaj oluşmuştur. Dolayısıyla Mersin’in suratla bir imaj ve yönetim değişikliğine ihtiyacı vardır. Partili partisiz bugüne kadar hangi siyasi düşünceden olursa olsun bütün insanlarımız artık Mersin’in ortak paydasında birleşeceğini görüyoruz. 2014 seçiminin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Mersin’de şu anda MHP ve Burhanettin Kocamaz isminin birinci sırada olduğunu iddia eden Kocamaz, “Yaptırdığımız anketler bunu bize gösteriyor. Bunu herkeste biliyor. Biz ayaklarımız yere değmeden siyaset yapmayız. Bizim ayaklarımız yere değiyor. Biz edepli siyaset yaparız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Kocamaz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.