MİLYONLARCA KİŞİ KABE’DE

Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gelen hacı adayları Kabe’ye akın etti.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MİLYONLARCA KİŞİ KABE’DE






Hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara gelen hacı adayları Kabe’ye akın etti. Onbinlerce kişinin aynı anda tavaf ettiği Kabe-i Muazzama’da seyrine doyulmaz görüntüler oluştu.
Dünyanın değişik coğrafyalarından kutsal topraklara gelen milyonlarca hacı adayı, ihramlarını giyip ilk öce umre yapıyor. Kutsal topraklarda en kalabalık hacı gruplarının Endenozya, İran, Türkiye, Hindistan, Pakistan ve Körfez ülkelerinin vatandaşları olduğu belirtilirken Kabe’de günün 24 saati yoğunluk devam ediyor. Haremi Şerif’teki inşaat çalışmaları nedeniyle yoğunluğun daha da arttığı kutsal mekanda, renk, dil, ırk farkı gözetmeksizin tüm Müslümanların kardeşçe tavaf etmesi objektiflere bu şekilde yansıdı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.