MİMARLAR ODASI ÜYELERİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ GEZDİ

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıtkı Severoğlu ve Oda Üyeleri Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetleri gezdi.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
MİMARLAR ODASI ÜYELERİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ GEZDİ






Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıtkı Severoğlu ve Oda Üyeleri Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetleri gezdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, katılımcılara hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi verdi.
4 yıl içerisinde bir birinden farklı 214 projeye imza atan Şehitkamil Belediyesi, yapmış olduğu hizmetleri, Mimarlar Odası üyelerine tanıttı. Geziye Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıtkı Severoğlu ve Mimarlar Odası üyeleri katıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığındaki heyet öncelikle Büyükşehir Belediye binasının yan tarafına yapılan çok katlı otoparkı gezdi. Heyet daha sonra, yardıma muhtaç ailelerin umudu olan Gıda Bankası’nı gezdi. Başkan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet daha sonra, Şirinevler’de yapımı devam eden 2+1 konutları, Gazikent’te yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 konutlarını gezdi. Heyet daha sonra İbrahimli Mahallesi’ne yapılan Alleben 1 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu gezdi. Havuzdaki uzman hocalardan bilgi alan heyet, son olarak Dülük Tabiat Parkı’nda biyolojik gölet ve biyolojik şelaleyi gezdi.
MİMARLAR ODASI OLARAK KENTE YAPILAN GÜZEL İŞLERİ HER ZAMAN ALKIŞLIYORUZ
Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıtkı Severoğlu, Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yönetim olarak gezdiklerini belirterek, “Şehitkamil ilçesine yapılan çalışmaların tamamını Başkanımız sayesinde gezme fırsatımız oldu. Biz Mimarlar Odası olarak kente yapılan güzel işleri her zaman alkışlıyoruz. Bununla ilgilide desteklerimiz de oluyor. Özellikle Beylerbeyi bölgesindeki Organize Sanayi ile konutların bağlanmasını sağlayan 50 metrelik yolun yapılmasından çok memnun kaldık. Alleben 1 ve 2 Yüzme Havuzu ’nu da çok başarılı buldum. Ama bunun dışında biz kentte daha fazla yeşil alan istiyoruz, daha fazla sosyal tesis istemeye devam ediyoruz. Bu tür çalışmalarından dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibini kutluyoruz” dedi.
DAHA GÜZEL VE NİTELİKLİ PROJELERİ MİLLETİMİZE SUNMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her zaman kurumlar arası işbirliği çerçevesinde çalıştıklarını ifade ederek, “Mimarlar Odamızla ve diğer meslek kuruluşlarımızla birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Sıtkı Severoğlu’nun da bahsettiği gibi zaman zaman ters düştüğümüz konular olabiliyor. Ama önemli olan o ters düşen konuların istişare edilip doğru noktaya getirilebilmesini sağlamak. Tabi şehir hepimizin, özellikle sivil toplum kuruluşlarının gücünü burada ortaya koyması açısından da önemli bir göstergedir. Şuana kadar yapılan çalışmaları Mimar arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. Bundan sonraki çalışmalarda da onlardan istişare neticesinde sonuca gitmek adına adım atılmasını talep ediyoruz. Onlarda buna çok sıcak bakıyorlar. Bundan sonraki yapılacak projelerde de esas olan şehir olduktan sonra hep birlikte oturup kararları verip, daha güzel ve nitelikli projeleri milletimize sunmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.
Geziye katılan Mimarlar Odası üyeleri ise Şehitkamil ilçesinde yapılan çalışmaların kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini, Şehitkamil Belediyesi’nin halkın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürmeleri için bütün hizmetlerini sunduğunu ifade etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.