MUĞLA BAŞBAKAN’I BEKLİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde Muğla’da iki gün üst üste toplu açılışlara katılacak.

28 Kasım 2013 Perşembe 00:00
MUĞLA BAŞBAKAN’I BEKLİYOR






Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde Muğla’da iki gün üst üste toplu açılışlara katılacak. Başbakan Cumartesi günü akşam da Marmaris Turban Otel’de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve kanaat önderleri ile geniş katılımlı toplantıya katılacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla ziyareti ile ilgili bilgi veren AK Parti Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, “30 Kasım Muğla için önemli bir tarih. Muğla kamuoyu ve Muğlalı vatandaşlarımız Sayın başbakanımızı hasretle ve heyecanlı bekliyor. Sayın Başbakanımızı 30 Kasım Cumartesi günü valilik önündeki törende toplu açılış törenleri ile halkımızla buluşturacağız. Hakikaten 30 Kasım ve 1 Aralık tarihleri bizim açımızdan tarihi öneme sahip. Başbakanımızın Muğla’ya iki günlük bir ziyareti olacak. İlk gün Cumhuriyet meydanında toplu açılış törenini gerçekleştirecek. Ardından valilik ve Valilik ziyareti ve İl Başkanlığı ziyaretinin ardından akşam da Marmaris’te Muğla’nın kanaat önderleri ve işadamları ile birlikte Muğla il Başkanlığı tarafından düzenlenen programda bizimle olacak. Bizler Sayın Başbakanımıza Muğla’nın sorunlarını iletme şansımız olacak. Pazar günü Fethiye’de ve ardından Milas’ta toplu açılış törenlerine katılarak Fethiye ve Milaslı vatandaşlarımız ile birlikte olacak. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın iki önemli hedefi var. Birincisi seçim başarısı, ikincisi de liderleri ile bir araya geldiği günlerdir. Muğla’da Sayın Başbakan tarafından 126 milyon TL’lik bir açılış gerçekleştirilecek. Biz teşkilat olarak her türlü hazırlığımızı yaptık ve sayın Başbakanımızın gelişini bekliyoruz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.