MURATPAŞA BAYRAMA HAZIR

Muratpaşa Belediyesi Kurban Bayramı’nda 9 ayrı noktada oluşturduğu kesim alanı ve 24 saat çalışacak mobil ekipler ile hizmet verecek.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MURATPAŞA BAYRAMA HAZIR






Muratpaşa Belediyesi Kurban Bayramı’nda 9 ayrı noktada oluşturduğu kesim alanı ve 24 saat çalışacak mobil ekipler ile hizmet verecek.
Muratpaşa Belediyesi Aşevi’nin de hazırlıklarını tamamladığını dile getiren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, yurttaşların Cumhuriyet Mahallesi Çarşamba Pazarı içindeki Aşevi’ne bakım için kurbanlıklarını bırakabileceğini kaydetti. Başkan Evcilmen, bayram boyunca 30 kasap ve 30 yardımcı personelle Aşevi yanında oluşturulan kesim alanında hizmet verileceğini söyledi.
Bayram öncesi her türlü güvenlik önlemlerinin de alındığına değinen Başkan Evcilmen, “Zabıtamız her türlü önlemleri aldı. Buraya gelecek yerli ve yabancı konuklara rahat ve huzurlu bir bayram geçirtebilmek için her türlü önlem alındı. Ekiplerimiz 24 saat boyunca görevlerinin başlarında olacaklar” diye konuştu.
Muratpaşa Kaymakamlığı ve belediye tarafından oluşturulan 9 ayrı kesim noktasında yurttaşların, temiz ve kötü görüntülere tanık olmadan kurbanlıklarını kesebileceğini dile getiren Başkan Evcilmen, Cumhuriyet Mahallesi Çarşamba Pazarı Belediye Aşevi Yanı, Konuksever Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Güzeloba Mahallesi Kapalı Pazarı, Yenigün Kapalı Pazarı, Kızıltoprak Kapalı Pazarı, Karayolları Araç Muayene İstasyonu, Çağlayan Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Yeşilbahçe Mahallesi Portakal Çiçeği Kapalı Pazar Yeri olarak belirlendiğini ifade etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.