MÜSİAD ESKİ BAŞKANI DAĞTEKİN, ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU

MÜSİAD Başkanlığı’ndan istifa eden Mehmet Dağtekin, Adıyaman Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti’ye müracaat etti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
MÜSİAD ESKİ BAŞKANI DAĞTEKİN, ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNDU






MÜSİAD Başkanlığı’ndan istifa eden Mehmet Dağtekin, Adıyaman Belediye Başkanlığı aday adaylığı için AK Parti’ye müracaat etti.
Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Mehmet Dağtekin dilekçesini İl Başkanı Halil İbrahim Fırat’a verdi. Aday adaylığı başvurusuna çok sayıda kişiyle birlikte gelen Mehmet Dağtekin’in başvurusu esnasında merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Doğan hazır bulundu.
Burada partililere aday adaylığı ili ilgili olarak hitap eden Mehmet Dağtekin, belediyeyi ortak akılla yönetmek için bu göreve talip olduğunu vurguladı.
Mehmet Dağtekin, önemli bir sorumluluğa giriştiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Adıyaman Belediye Başkanlığı için resmi müracaatımızı yaparak, önemli bir sorumluluğun altına girdiğimi biliyorum ama şunu da biliyorum ki, Adıyaman hizmete susamış, çok daha güzel hizmetleri hak eden, belediyecilikte çağ atlaması gereken bir kenttir.
Bu görevin zorluğunu ama mutlaka üstesinden gelinmesi gerektiğinin bilincindeyim ve bunu başaracak bir ekiple Adıyaman Belediye Başkanlığına talip olduğumu hepinizin huzurunda bir kez daha açıklıyorum.
Adıyaman’da belediyeciliğe farklı bir anlam katmak, AK Parti hükümetimize olan teveccühü Adıyaman’da hizmete dönüştürmek, bu kentte yaşananları daha güzel bir kentte yaşatma arzusundayım. Çünkü kentle birlikte, kardeşçe yaşayanlar olmak, inanın çok daha güzellikleri hak ediyoruz.
Bu kentte yaşayan, bu kentin havasını birlikte soluduğumuz, suyunu birlikte içtiğimiz, yollarını birlikte yürüdüğümüz bu kentin yaşanabilir bir kent olmasının hayalini kuruyorum. Adıyaman’ın temel sorunlarının nasıl çözüleceği, yetişmiş insan gücünün nasıl harekete geçirebileceğini biliyorum. Adıyaman’a yeni bir vizyon kazandırmak, belediyeciliğe farklı bir anlam katmak, kentin ortak akılla birlikte yönetmek, şeffaf bir yapılanmayla hesap verir olmak temel prensibim olacaktır.”
AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat ise, tüm aday adaylarına başarılar dileyerek, kendileri için önemli olan şeyin parti başarısı olduğu söyleyerek, “Tüm aday adaylarından tek ricamız bu seçim sürecinde bir adayın diğer bir adaya karşı saygı ve sevgi çerçevesinde, partimize yakışır tavırlar içerisinde bulunmasıdır. Tüm aday adaylarımızın bu hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.