MUŞ’TA KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ

Muş’ta, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Kur’an ziyafeti düzenlendi.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MUŞ’TA KUR’AN-I KERİM ZİYAFETİ






Muş’ta, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Kur’an ziyafeti düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirilen İstanbul Yavuzselim Camii Baş İmam-Hatibi Adnan Köseoğlu, Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Duman, Siirt’ten Ulu Camii Müezzin Kayyımı Ramazan Toprak’ın katılımı ile Yeni Cami ve Hacı Salih Cami’inde Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi. Etkinliğe erkek ve bayan vatandaşlar katıldı.
Programda konuşan İl Müftümüz Recep Uzun, Allah kelamının güzel eda ve seda ile dinlemenin gönüllere ayrı bir coşkunluk verdiğini söyledi. Uzun “Kur’an-ı güzel okuma, huzurla dinleme hoş şeyler. Esas Kur’anı günlük hayatımızın her safhasında yaşamaktır. Yüce Rabbimizin bizden beklediği de budur. Dünyamızın ve ahiretimizin mamur olması için bu şarttır” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.