NEBAHAT ÇEHRE VE ŞEBNEM DÖNMEZ KADIN DAYANIŞMASI İÇİN EL ELE VERDİ

İSTANBUL (İHA) – Ünlü oyuncular Nebahat Çehre ve Şebnem Dönmez, ünlü tasarımcıların Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı için tasarladıkları tişörtleri giyerek, kadın dayanışması için el ele verdi.

26 Eylül 2013 Perşembe 00:00
NEBAHAT ÇEHRE VE ŞEBNEM DÖNMEZ KADIN DAYANIŞMASI İÇİN EL ELE VERDİ






İSTANBUL (İHA) – Ünlü oyuncular Nebahat Çehre ve Şebnem Dönmez, ünlü tasarımcıların Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı için tasarladıkları tişörtleri giyerek, kadın dayanışması için el ele verdi.
23 yıldır kadına yönelik aile içi ve ev içindeki şiddete karşı mücadele eden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı için, Türkiye’nin önemli 5 tasarımcısı sığınaksız ve şiddetsiz bir dünyaya ilişkin umutlarını tasarımlarına yansıttı. Hazırlanan tişörtlerin tamamı vakfa bağışlanmak üzere adL mağazalarında 39.90 TL’ye satışa sunuldu.
Ünlü oyuncular Nebahat Çehre ve Şebnem Dönmez de “Hayatımdan erkek şiddetini uzak tutmak istiyorum” sloganıyla hayata geçirilen tişörtleri giyerek kadın dayanışmasına destek verdi.
Gittikçe daha da artan kadın şiddetinin herkesin içini kanattığını belirten Nebahat Çehre, “Birçok dayak yiyen, ezilmiş ve sığınacak yeri olmayan kadın var. Bana göre bir erkek bir kadına el kaldırıyorsa zayıf karakterli, kompleksli ve zavallıdır. Bu projede olmaktan dolayı çok mutluyum seve seve, koşa koşa geldim. Ufak bir katkım olursa ne mutlu bana. Herkesin gönülden yaklaştığı proje için bende Elif Cığızoğlu tişörtünü giydim. Eğer sizlerde bu projeye destek vermek istiyorsanız, adL mağazalarından ve online sitesinden bu tişörtleri alabilirsiniz. Tüm kadınlarımızı erkek şiddetinden uzak tutmak istiyoruz. Bu yüzden el ele vererek sığınaksız bir yaşam sağlayalım” dedi.
Şebnem Dönmez ise, “Bu dünya eğer kadının özelliklerinin, öneminin farkına varır ve değer verirse çok daha yaşanılası bir yer olacaktır. Hepimiz değişik şekillerde şiddete maruz kalıyoruz. Bu yüzden kendi gücümüzü ele almalıyız, sizi sizden başka kimse kurtaramaz. Herkesin bu projede emeği ve iyi enerjileri var, umarım bir sonuca ulaşır. Sizler de adL mağazalarındaki bu tişörtlerden alarak destek olabilirsiniz” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.