Odunpazarı'nda hırsızlık çetesi, soygun için 11 araç kiralamış

Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı takip ve çalışmalar neticesinde, 8 hırsızlık olayının şüphelisi 7 kişi yakalandı.

30 Aralık 2015 Çarşamba 13:02
Odunpazarı'nda hırsızlık çetesi, soygun için 11 araç kiralamış






Odunpazarı'nda hırsızlık çetesi, soygun için 11 araç kiralamış


Eskişehir'deki bazı hırsızlık olayları ile ilgili inceleme ve araştırmalar yapan ekipler, şüphelilerin 11 plakalı kiralık bir aracı kullandıklarını tespit etti. Takip sonucu yakalanan araç içerisinde yapılan araştırmada, 75. Yıl mahallesinde çalınan LCD televizyonlar ve diğer ev eşyaları bulundu. 8 ayrı evde yapılan hırsızlık olayında çalınan malzemeler ise, satın alan 3 şüpheliden geri alınarak gerçek sahiplerine verildi. Olayda Y.A. (23), B.A.(29), V.E. (22) ve suça sürüklenen B.S. isimli çocuk ikametten hırsızlık suçlarından, V.T. (27), A.K. (28) ve S.A. (21) ise hırsızlık malı satın almak suçundan adli makamlara sevk edildi.

"EMEKLİLİK HEDİYESİNİ BU SEFER İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ALDI"

Şüphelerin evlerden çaldıkları eşyalar arasında; 8 adet televizyon, bir adet av tüfeği, 67 parça vitrin süsü ve çok sayıda çeşitli mutfak ile süs eşyası bulunuyor. Mehmet Yüce isimli bir vatandaş, emeklilik hediyesi olarak arkadaşlarının hediye ettiği çalınan özel yapım kılıca tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Kamuran Turan'dan emeklilik hediyesini yeniden alan Yüce, "Maddi değerini bilmiyorum, ama arkadaşlarımın hediyesi olduğu için manevi değerinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Emniyetimize teşekkür ediyorum. 26 Yıl çalıştıktan sonra arkadaşlarımın hediyesiydi. 11 gün olmuştu çalındığında. Üzülmemek elde değildi. Hatta çalındıktan sonra müdürüme kolumun üzerinde tarif etmişim, farkında olmadan tabi. Sabah geldiğimde onu hatırlattılar" dedi.
Öte yandan evinden televizyonu çalınan bir başka vatandaş olan Mithat Çetintaş'a da, İlçe Emniyet Müdürü Kamuran Turan tarafından eşyası teslim edildi.
 
Son Güncelleme: 30.12.2015 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.