ON BİR DAKİKADA SOYGUN

Burdur’un Bucak ilçesinde, telefon satan bir işyeri, dört kişi tarafından soyulurken, zanlıların güvenlik kamerasına yansıyan rahat görüntüleri dikkat çekti.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ON BİR DAKİKADA SOYGUN






Burdur’un Bucak ilçesinde, telefon satan bir işyeri, dört kişi tarafından soyulurken, zanlıların güvenlik kamerasına yansıyan rahat görüntüleri dikkat çekti. Yaklaşık 11 dakikada soygunu gerçekleştiren zanlılar olay yerinden kaçtı.
Olay, saat 04.05 sıralarında S.Ş’ye ait işyerinde meydana geldi. Zanlılar, 30 saniyelik keşifin ardından kapıyı tornavida ile açmak istedi. Başarılı olamayan iki zanlı, daha sonra cam kapıyı iterek esnettikten sonra vitrinde bulunan telefonları alıp yeniden kapıyı açmayı denedi.
Bu sırada yoldan geçen araçları farkeden zanlılar işyerinin kapısından ayrıldı. Araçların uzaklaşmasından sonra yeniden işyerine gelen zanlılar bu kez kapıyı açmaya başardı. Zanlılar bir yandan sigara içerken diğer yandan işyerine girdi. İki zanlı işyerinin vitrininde bulunan telefonları alırken, içeri giren üçüncü kişi güvenlik kamerasını fark edip kayıt cihazını kapattı.
Sabah işyerine gelen S.Ş. dükkanının kapısının açık vitrinde bulunan cep telefonlarının çalındığını görünce durumu polise haber verdi. Bucak Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede işyerinden 30 yeni, 20 tane ikinci el cep telefonu ile farklı bankalara ait 25 kredi kartının çalındığı belirlendi. Cep telefonlarının değerinin 20-25 bin TL olduğu belirtildi.
SOYGUNCULARIN ARACI TESPİT EDİLDİ
Bucak Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırma ve MOBESE kayıtlarının incelenmesi üzerine soygun saatlerinde, işyerinin yakınında bulunan 07 BVM 94 plakalı aracın sahibi D.E’ye ulaştı. Antalya polisi ile yapılan ortak çalışma sonucu soygunu gerçekleştirdiği iddia edilen F.K ve H.Ö., Antalya’da gözaltına alındıktan sonra Bucak Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Sorguları devam eden F.K ve H.Ö’nün ifadelerinde soygunu 4 kişinin gerçekleştirdiği öğrenildi. Polis iki zanlıyı aramaya başladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.