OYUN ALIŞKANLIKLARINIZ TAMAMEN DEĞİŞECEK

OYUN ALIŞKANLIKLARINIZ TAMAMEN DEĞİŞECEK

01 Ağustos 2014 Cuma 16:58
OYUN ALIŞKANLIKLARINIZ TAMAMEN DEĞİŞECEK






OYUN ALIŞKANLIKLARINIZ TAMAMEN DEĞİŞECEK

 

            İnternetin gelişmesi ve aklınıza gelen- gelmeyen her alanda kendini açıkça hissettirmesiyle birçok alışkanlıklarımız da değişmiş bulunmaktadır. İnternetin değiştirdiği alışkanlıklarımızdan birisi de oyun alışkanlıklarımızdır.

            Çocuk olsun büyük olsun herkes boş zamanlarında güzel vakit geçirmek ister ve bu doğrultuda kendisine bazı uğraşılar bulur. Bu boş vakit geçirme işlemleri önceden daha farklıyken internet ve bilişim teknolojileriyle birlikte çok farklı bir boyut kazanmıştır. Peki, bu boyut hayatımızı olumsuz yönde mi etkilemektedir? Bilinçli kullanıldığı takdirde tabi ki hayır! Zaten her şey öyle değil midir? İnsanlar doğru olanı yaptıktan sonra tabi ki eğlenmeye güzel vakit geçirmeye hakları vardır ve her insan için rahatlamak bir ihtiyaçtır. Günün stresi ve yorgunluğu ancak bu şekilde atılır.

             Bilişim teknolojilerinin bir nimet olarak bize sunduğu oyunlara nasıl ulaşabiliriz?

           Herkes oyun oynamak ister dedik. Peki, eğlenceli oyunlara nasıl ulaşabiliriz? Bu sorunun birden fazla cevabı vardır. Birinci yöntem bir adet cd alarak ulaşabilirsiniz. Ancak bu yöntem size çok pahalıya mal olacağı gibi cd içerisindeki miktar da sınırlıdır. Ayrıca bir süre sonra hep aynıları olacağından dolayı sıkılabilirsiniz. İşte bu yüzden size ikinci seçenek olarak sunacağımız seçeneğimizin size daha cazip geleceğinden eminiz.

İkinci seçenek olarak ise internetten oyun oynamanızdır. Mademki internet çağındayız çağın bir ihtiyacı haline gelen interneti de her türlü olanaklarıyla birlikte kullanmalıyız. Bu yöntemde oyun oynamak için ihtiyaç duyduğunuz şeyler flash player programı yüklü olan bir bilgisayar ve bir de internet. İşte hepsi bu kadar kolay. Hem ekonomik olarak zorlanmazsınız hem de önünüzde bir oyun deryası olur. Sıkıldığınız sürece birbirinden farklı oyunlar oynayabilirsiniz. Üstelik hangi kategoriden oynamak istiyorsanız o kategoriyi seçebilirsiniz. Seçim sizin. Eğlemek işte bu kadar kolay.

Anlattıklarımız sizi memnun ettiyse bir haberim daha var. Öncelikle belirtmeliyiz ki oyun kaliteli siteden oynandığı zaman sizi mutlu eder. Bu yüzden oynayacağınız tür kadar oynanacak adres de çok önemlidir. Doğru tercihler her zaman iyidir. Evet kaliteli bir site buldunuz ve güzel bir oyun oynamaya başladıysanız haberimize geçebiliriz. Bilgisayar oyunları – özellikle dikkat gerektiren oyunlar- el ve göz koordinasyonunu sağlar. Ve bitmedi zihinsel olarak da katkıları vardır. Tabi ki dozunda olduğu sürece.

 Bilgisayardan oyun oynarken oyun bağımlısı olursam?

 Evet bu tehlike sizin bizim ve gelecek nesillerimizin önünde dağ gibi duran büyük bir tehlikedir. Çağın getirileri olduğu gibi bizden götürdükleri de vardır. Bilgisayar bağımlısı olmak da çağımızın sebep olduğu tehlikelerdendir.

Oyun bağımlısı olmamanız için friv oyunları tercih etmelisiniz ve çocuklarınız da başta olmak üzere çevrenize önermelisiniz. Peki adını belki de çok az duyduğunuz ya da hiç duymadığınız bu yeni nesil isimlendirmeyle isimlendirilen oyun nedir? Friv oyun internet

EN güzel Friv Oyunları Bu adreste:  http://www.oyuntopu.com/friv.html

 

üzerinden oynanan oyun için herhangi bir bilginizi oyuna kaydetmenizi gerektirmeyen yalnızca hoş vakit geçirmek için oynanan kaliteli ancak sınırlı oyunlardır. Yani bir seri halinde değildir bilgisayarı kapattığınız anda yahut oyuna kısa süreli bir ara verdiğiniz takdirde oyununuz kayıt altına alınmadığı için o oyuna tekrar ulaşma şansınız olmaz. Böylece oyun bağımlısı olmazsınız. Bu durum daha fazla gündeme getirilmesi ve üzerinde daha çok çalışılması gereken bir durum olduğu için bağımlılık konusunda bir adım atılmış ve bağımlılığa sebep olmayan bu tür oyunlar çıkarılmıştır.

 İnternette kaliteli oyunu nereden bulacağım?

            Daha önceki satırlarda kalitenin önemini vurgulamıştık ve size de kaliteye yönlenmeniz için tavsiyede bulunmuştuk. Kaliteli oyun sitesini nereden bulacağınızı merak ediyorsanız vereceğimiz linki incelemenizi tavsiye ederiz;  http://www.oyuntopu.com/  İyi eğlenceler.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.