OZANLAR SEMT PAZARI 15 KASIM’DA HİZMETE GİRİYOR

Adapazarı Belediyesi’nin yaptırdığı Ozanlar Kapalı Modern Semt Pazarı 15 Kasım tarihinde hizmete açılacak.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
OZANLAR SEMT PAZARI 15 KASIM’DA HİZMETE GİRİYOR






Adapazarı Belediyesi’nin yaptırdığı Ozanlar Kapalı Modern Semt Pazarı 15 Kasım tarihinde hizmete açılacak.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Ozanlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Modern Semt Pazarı’nda inceleme yaptı. Pazarın bitiş tarihiyle ilgili Deka Mühendislik yetkilisi Eren Birsen’den bilgi alan Başkan Dişli, “Daha önce yaptığımız pazaryerlerine bir yenisini daha ilave etmiş olduk. Ozanlar, Sakarya ve Şeker Mahalleleri bu pazarı bekliyor. İnşallah burası da hizmete girdiğinde mahalle halkı kışın yağmurda yazın da sıcak havada kapalı mekânlarda rahat rahat Pazar alışverişini yapabilecek” dedi.
Başkan Dişli, Pazar yeri inşaatının 15 Kasım’da tamamlanarak hizmete açılacağını söylerken daha önce yol üstünde kurulan Perşembe pazarının, kapalı pazarın açılmasıyla birlikte yeni yerinde hizmet vereceğini söyledi. Ozanalar Kapalı Pazaryeri Adapazarı Belediyesi’nin yaptırdığı 4’üncü kapalı semt pazarı olacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.