PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NİN İKİ SPORCUSU GELECEĞİN MİLLİ TAKIMINA SEÇİLDİ

2020 Olimpiyat Oyunlarına hazırlık çalışmaları Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan projelerle sürdürülürken Palandöken Belediye Spor Kulübün boksörleri geleceğin Olimpik Boks Milli Takım için 46 kiloda Ahmet Otcu ve 48 kiloda Doğukan Keteci o

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NİN İKİ SPORCUSU GELECEĞİN MİLLİ TAKIMINA SEÇİLDİ






2020 Olimpiyat Oyunlarına hazırlık çalışmaları Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan projelerle sürdürülürken Palandöken Belediye Spor Kulübün boksörleri geleceğin Olimpik Boks Milli Takım için 46 kiloda Ahmet Otcu ve 48 kiloda Doğukan Keteci olmak üzere iki sporcunun MEB’e bağlı Boks Spor Okuluna seçilmesi sevinçle karşılandı.
Palandöken Belediye Spor Kulübün boksörleri geleceğin Olimpik Boks Milli Takımında yer almasını sevindirici olduğunu söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Kulübümüz bünyesin de olan iki sporcumuz geleceğin Milli Takımına seçilmesi ve 2020 Olimpiyat Oyunlarında Erzurum’u temsil edecek olmaları bizleri mutlu etmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Boks Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü bu proje kapsamında gelecek nesillere sahiplenmesi ve proje kapsamın da Palandöken Belediyesini iki sporcusunu yer alması sportif alanda doğru yatırımlar yaptığımızı gösteriyor” diye konuştu.
Proje kapsamın da pilot bölge seçilen Erzurum da açılan Boks Okuluna Türkiye’nin genelinden seçilen 20 sporcu Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait Milli Takımlar Kamp Merkezine yerleştirilirken tüm giderler ibade-aişe Bakanlık tarafında karşılanacak olup ayrıca sigorta yaptırılarak, maaş bağlanan sporcular aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.