PASAPORT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE YOĞUN MESAİ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü, “Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti” etkinlikleri artan hizmet taleplerini karşılamak için mesai saatlerini uzatırken, yılın ilk 9 aylık periyodunda çevre illerle birlikte yaklaşık 19 bin vatan

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
PASAPORT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE YOĞUN MESAİ






Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü, “Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti” etkinlikleri artan hizmet taleplerini karşılamak için mesai saatlerini uzatırken, yılın ilk 9 aylık periyodunda çevre illerle birlikte yaklaşık 19 bin vatandaşın pasaportlarını düzenledi.
Şube Müdürlüğü’nün, “Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti” etkinlikleri çerçevesinde, eğitim gören öğrencilerin Türk Cumhuriyetleri ve Balkan ülkelerine gönderilmesi projesi kapsamında, 2 Eylül tarihinden bu yana mesai saatleri uzatıldı. Şube personelinin hafta sonları da çalışmaları sayesinde, yaklaşık 4 bin 500 kişinin parmak izleriyle pasaport müracaatlarını alındı ve 1 iş günü gibi kısa bir sürede şahısların işlemleri tamamlanarak tanzim merkezinden pasaportları düzenletilerek kendilerine teslimi sağlandı.
Yapılan açıklamada, halen İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi 126/A adresinde hizmet vermekte olan Pasaport Şube Müdürlüğü’nün, Afyonkarahisar, Bilecik ve Kütahya gibi illerin de merkezi konumunda olduğu belirtilerek “Bu sebeple, illerimizden gelen pasaport talepleriyle, ilimizde bulunan üniversiteler, sanayi kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarıyla, tüm vatandaşlarımızın yurtdışı seyahati, hac, umre, turistik gibi organizasyonlarından kaynaklanan yoğun pasaport taleplerine cevap vermektedir. Bu çerçevede sadece 2013 yılının ilk 9 aylık periyodunda yaklaşık olarak 19 bin vatandaşımıza pasaport düzenlenmiş ve bunu yanı sıra vatandaşlarımızın yurtdışı giriş-çıkış talepleri, protokol yazı talepleriyle, vatandaşlarımızın pasaporta ve vize işlemleri konusunda danışmanlık hizmetleri verilmektedir” denildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.