PEUGEOT, CÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE 3 ARAÇ BAĞIŞLADI

Peugeot Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Üniversitesi (C.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
PEUGEOT, CÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE 3 ARAÇ BAĞIŞLADI






Peugeot Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Teknoloji Fakültesi’ne eğitim amaçlı 3 araç bağışlandı.
Teknoloji Fakültesi Otomotiv Laboratuvarı’na teslim edilen 2’si benzinli 1’i dizel 3 araç Otomotiv Mühendisliği Bölümü’nde eğitim amaçlı uygulama derslerinde kullanılacak.
Geçtiğimiz yıl sonunda Peugeot Türkiye Genel Müdürlüğü’nün eğitim merkezini ziyaret eden CÜ Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Üniversite-Sanayi İşbirliğinden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk ve beraberindekiler, Peugeot Yetkilileri ile yaptıkları görüşmelerde üniversite-sanayi işbirliği ile özellikle Teknoloji Fakültesi’nin laboratuvar altyapısının geliştirilmesi ve öğrencilerin uygulamalı işyeri eğitimi konusunda görüş alışverişinde bulunmuştu. Peugeot bu kapsamda C.Ü. Teknoloji Fakültesi’ne bağışlamayı taahhüt ettiği 3 aracın teslimatını gerçekleştirdi.
Peugeot Türkiye Genel Müdürlüğü tarafından Teknoloji Fakültesi bünyesinde oluşturulan Otomotiv Laboratuvarı’nın resmi açılış töreni ise 14 Kasım 2013 tarihinde Peugeot Türkiye CEO’su Marc Bergeretti, İnsan Kaynakları Direktörü Pascale Mourre Tankurt, Kalite ve Bayii Geliştirme Direktörü Alpay Türker, Eğitim Müdürü İlker Mertoğlu ve Peugeot Sivas Bayi İşletmecisi Mehmet Oflaz’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.