Sanatçı Ahmet Ece, Dostlarını Ağırladı

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Ece, İstanbul Şişli Feriköy’de bulunan Erzincan Ece Tandır Evi’nde bir yemek verdi.

28 Ağustos 2014 Perşembe 17:05
Sanatçı Ahmet Ece, Dostlarını Ağırladı






Sanatçı Ahmet Ece, Dostlarını Ağırladı

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Ece, İstanbul Şişli Feriköy’de bulunan Erzincan Ece Tandır Evi’nde ağırladı

Yemek öncesi iftara katılanları kapıda tek tek karşılayan Ece, yemek öncesi ve sonrası misafirlerinden ilgisini eksik etmedi. Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) Genel Başkanı Gazeteci Muzaffer Tunç, “Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla böylesi sıcak bir ortamda bizleri ağırlayan çok değerli Türk Halk Müziği Sanatçımız Ahmet Ece Beyefendi’ye teşekkür ediyorum. Ramazan birlik, beraberlik, paylaşma ayıdır. Bu bakımdan bu ayın önemi çok büyüktür. Bugün birbirinden değerli insanlarla burada birlikte olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

NTK Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu da, “Birbirinden değerli dostlarla burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Sevgili Ahmet Ece Ağabey’im beni sizlerle buluşturdu. Ahmet Ece Ağabey’ime çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Birbirinden değerli dostlarıyla birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Ece de, “Ramazan ayı dolayısıyla siz değerli dostlarımla bir iftar yemeğinde bir araya gelmek istedim. Sağ olun, beni yalnız bırakmadınız. Geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı bereket, paylaşma, kardeşlik bağlarının güçlendiği birlik beraberlik ayıdır. Ne mutlu ki bana, bugün siz değerli dostlarımla bir iftar yemeğinde yine bir araya geldik” şeklinde konuştu.

Kısa konuşmaların ardından yöresel kültürle dekore edilmiş, nezih bir ortamda verilen iftar yemeğine geçildi. Yemek sonrası bol bol anılar tazelendi, dostluklar pekiştirildi.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Ece’nin İstanbul Şişli Feriköy Erzincan Ece Tandır Evi’nde verdiği iftar yemeğine Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Gazeteci Muzaffer Tunç, NTK Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu, Feriköy Polis Merkezi Amiri Eyüp Durmaz ve Feriköy Polis Merkezi personeli, Üroloji Uzmanı Doktor Selah Babacan, İş Adamı Mustafa Tanrıverdi, İş Adamı Rıdvan Gülnahar, İş Adamı Metin Akbudak, İstanbul Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gülnahar, NTK Organizasyon Genel Müdürü Okan Tanrıkulu, Dünya’nın Sesi Gazetesi Muhabiri Ahmet Yunus Tunç, Şafak Gazetesi Muhabiri Ömer Serhat Tunç ve Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Gazeteci Mehmet Şahincileroğlu katıldı. 






Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.