SAÜ VAKFI ANADOLU LİSESİNDE OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Okul aile Birliği Başkanlık seçimleri yoğun bir katılımla Sakarya Üniversitesi Vakfı Salonunda gerçekleşti.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
SAÜ VAKFI ANADOLU LİSESİNDE OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI






Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Vakfı Okul aile Birliği Başkanlık seçimleri yoğun bir katılımla Sakarya Üniversitesi Vakfı Salonunda gerçekleşti.
Bir önceki Okul Aile Birliği Başkanı Sinem Aslan ve Yönetim ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yunus Emre Ersoy Sinem Aslana bir plaket taktim ederken yönetim kurulu üyelerine de çiçek verdi. Ersoy Görev dönemleri boyunca birçok başarılı çalışmalara imza atan ekibe çok teşekkür ediyorum dedi. Görev devri yapan Sinem Aslan, “Her zaman okulla ilişkilerim devam edecek biz Asanlar Doğanay olarak da Vakıf Anadolu Lisesine desteklerimiz devam edecek, mutlu bir çalışma dönemi geçirdik, ekip arkadaşlarına ve okul çalışanlarından yönetime kadar hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
Divan teşekkül edilerek seçimlere gidildi, Başkanlığa Nuray Yılmaz er aday oldu açık oylama ile salonun tüm oyunu aldı. Okul Aile Birliği yönetimi şu şekilde oluştu. Okul Aile Birliği Başkanı Nuray Yılmazer, Yönetim Kurulu üyeleri; SAKEL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hülya Baran, Önerler Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Öner, Kaynarca Hastanesi Baş Hekimi Aysun Atakay, Serbesler Ticaret İş Kadını Ayşe Şeyda Arslan, Tan Ticaret İş Kadını Aysın Tan, Finansal Danışman Uzmanı Şule Batur, İş Kadını Mine Kobal, Oriflame Türkiye Sakarya Distribütörü Sevda Alemdaroğlu, anasınıfı öğretmeni Öznur Durmuş ve Sanat Danışmanı Hülya Acar olarak yeni yönetim çalışmalarına başladı.
Geçtiğimiz yıl Sinema-Televizyon Yönetmenliği yapan Sema Uysal da, bu yılda fahri gönüllü üye olarak okul Aile Birliği çalışmaları içinde olacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.