SİMAV EYNAL KAPLICALARI BAYRAMDA TURİST AKININA UĞRADI

Termal turizmin gözdesi Simav Eynal Kaplıcalarına Kurban Bayramı boyunca aralarında siyaset, bürokrat ve işadamlarınında bulunduğu binin üzerinde tatilci akın etti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
SİMAV EYNAL KAPLICALARI BAYRAMDA TURİST AKININA UĞRADI






Termal turizmin gözdesi Simav Eynal Kaplıcalarına Kurban Bayramı boyunca aralarında siyaset, bürokrat ve işadamlarınında bulunduğu binin üzerinde tatilci akın etti. Arife gününde başlayan yoğunluk bayram boyunca devam etti. Bayramın ilk günü bini aşan turist sayısı bayram sonuna kadar bin 200’ü buldu. 192 apart tarzı motellerin tamamı dolarken çevredeki Çitgöl ve Naşa Kaplıcalarındaki tesislerde de yer kalmadı.
Tatilcilerin yoğun ilgisi yüzünden ilçe merkezinde bayram boyunca trafik çoğu zaman adeta kilitlendi. 9 günlük tatil dolayısıyla hem Eynal Kaplıcaları hem de Simav şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda adım atacak yer kalmazken, bayramın sona ermesi ve tatilcilerin memleketlerine dönmesiyle birlikte şehirde hayat normale döndü.
9 günlük Kurban Bayramı tatilini Simav Eynal Kaplıcaları arasında geçirenler arasında Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Murat Türkyılmaz, Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak’ın yanı sıra işadamları ilk sıralarda yer aldı.
Eynal Kaplıcaları İşletme Müdürü Cemil Baybuk, Kurban Bayramını Eynal Kaplıcaları’nda geçirmek isteyen müşterilerin aynı zamanda Simav ekonomisine de büyük canlılık getirdiğini ve ilçeyi hareketlendirdiğini bildirdi.
Baybuk, yeraltından 300 metre derinlikten çıkan 162 derecelik sıcak suyu uygun ısılarda kaplıcadaki apartlarla hususi banyo ve umumi hamamlara verdiklerini ve tüm müşterilerin termal şifalı sıcak sulardan yararlandırıldığını bildirdi.
Müdür Baybuk, ayrıca bayramda apartlarda konaklayan müşterilere sabah kahvaltısı ile akşam yemeklerinin açık büfe olarak hizmetine sunulduğunu bildirdi.
Baybuk, emsallerine göre hem çok ucuz hem de doğal ortamda hizmet sunan Eynal Kaplıcaları’nın yılın her mevsiminde ful çalıştığını, kaplıcaya gelecek müşterilerin mağdur olmamaları için 274 547 20 01 numaralı santrale telefon ederek rezervasyon yaptırmalarının uygun olacağını kaydetti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.