SÖKE’DE KAZA: 2 YARALI

Söke-Milas Karayolu üzerinde meydana gelen kazada traktör ile kamyonet çarpıştı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
SÖKE’DE KAZA: 2 YARALI






Söke-Milas Karayolu üzerinde meydana gelen kazada traktör ile kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü ile traktörde bulunan bir kişi yaralandı. Traktörde bulunan diğer iki kişi ise kazayı hafif yaralarla atlattı.
Söke’de meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Kazada Yılmaz Türk yönetimindeki 09 SF 309 plakalı kamyonet aynı yönde seyreden Muzaffer Çubuk yönetimindeki traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile traktörün dingili kırılırken, arkasına bağlı olan römork şarampole yuvarlandı. Traktör sürücüsü Muzaffer Çubuk ve traktörde bulunan Mustafa Çubuk kazayı hafif yaralarla atlatırken; traktörde bulunan Muhsin Çubuk ise yaralı olarak Söke Fehime Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Yılmaz Türk şoför mahallinde sıkışırken olay yerine gelen Söke Belediyesi itfaiye ekiplerinin kesici aletlerle çalışması sonucunda sıkıştığı yerden araçtan çıkarıldı. Kamyonet sürücüsü Yılmaz Türk’te Söke Fehime Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.