Trabzon'da yıldırım düştü, Arap turist hayatını kaybetti

Çaykara Sultan Murat Yaylası'nı gezmeye gelen turist kafilesinin üzerine yıldırım düştü. Bir Arap turist öldü.

18 Ağustos 2017 Cuma 01:49
Trabzon'da yıldırım düştü, Arap turist hayatını kaybetti






Trabzon'da yıldırım düştü, Arap turist hayatını kaybetti


Trabzon Çaykara'da Sultan Murat Yaylası'na gezmeye giden turistlerin üzerine yıldırım düştü. Suudi Arabistan uyruklu bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı


Trabzon da 6 kişilik turist kafilesi gezmek amacıyla Çaykara'nın Sultan Murat Yaylası'na gitti. Havanın aniden bozması şimşekler çakıp gök gürültüsünün başlaması üzerine toparlanan aynı aileden olan turist kafilesinin üzerine yıldırım düştü. Suudi Arabistan uyruklu aileden bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

"BİZ DE ORDAYDIK"

Kimliği henüz belirlenemeyen yaralı turistler yaklaşık 45 dakika sonra olay yerine gelen ambulans ile Çaykara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırım düştüğünde bölgede olduklarını kaydeden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, "Bizde o saatlerde oradaydık. Çok şiddetli bir yağmur yağdı. Biz dönüşe geçtiğimizde yıldırım düştüğünü gördük" dedi.

GEÇEN SENE DE YILDIRIM DÜŞMÜŞTÜ... 

Bu arada aynı bölgeye geçtiğimiz yıl ağustos ayında yine yıldırım düşmüştü. Olayda yine 3 kişilik turist kafilesi yaralanmıştı. Turistler, bölgedeki vatandaşların fark etmesi sonucu hastaneye kaldırılmışlardı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.