TRABZONSPOR SPORTİF DİREKTÖRÜ ÜNAL KARAMAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, düzenlediği basın toplantısı ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
TRABZONSPOR SPORTİF DİREKTÖRÜ ÜNAL KARAMAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI






Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, düzenlediği basın toplantısı ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki odasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Ünal Karaman, bu saatten sonra çok şey söylemenin doğru olmadığını ifade ederek “Şu anki dönem içerisinde görev aldığım, futbolun patronu konumundaki görevimden istifa etmiş durumdayım. Bunu kamuoyu ile paylaşıyorum. Bir karar alınmışsa onun nedenlerine çok fazla girmemek lazım” dedi.
Bulunduğu görev nedeniyle zaman zaman yöneticilerle fikirlerde zıtlık yaşayabildiklerini belirten Karaman “Bu yaşanan zıtlıklar camiamıza zarar verecek noktaya gelince birilerinin bu işten feragat etmesi gerekir. Bu aşamadan sonra yapacağımız hiçbir çalışma sağlıklı olmayacağı için bu görevimden ayrılıyorum. Bu dönem içerisindeki desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Benden tarafa hakkımı helal ediyorum, inşallah siz de helal edersiniz” diye konuştu.
“Bir şeyi kafadan sildiğinizde geri dönüşünüz olmaz” diyen Ünal Karaman, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Bireye hizmet etmek yerine camiaya hizmet etmeyi tercih ederiz. Allah şahittir, Trabzonspor’un menfaatlerine olmayacak bir şeyin içerisinde hiç işim olmadı. Benim pozisyonumdaki arkadaşlarımın zaman zaan çalışmada zorluğu olabilir. Çok sevdiğim Trabzonspor camiamda bu kurumsal kimlik oturacaktır. Bundan sonraki her türlü süreç hem bana hem kuruma zarar verecekti. Ben yüreğimin hissettiğini dolu dolu yaşayan bir insanım. Ayrılık nedenim o şekilde diyebilirim. İnşallah bundan sonra kurumsal kimlik o şekilde olur.”
Birkaç haftadır işleyişle alakalı rahatsızlıkları olduğunu hatırlatan Karaman, teknik direktör Mustafa Akçay’la ilgili bir sorunu olmadığını da belirterek “Onun başarılı olması ve uzun yıllar Trabzonspor’da olması için elimden gelen tüm gayreti gösterdim. Benim için Mustafa hocayı korumak ve kollamak ve yardımcı olmak dışında hiçbir diyaloğum olmadı” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.