TYP İŞÇİLERİ BELEDİYEDE İŞBAŞI YAPTI

Toplum Yararına Programlar (TYP) Projesi kapsamında Adıyaman Belediyesi’nde 9 ay süreli çalışmaya hak kazanan 135 kişi yapılan görev dağılımının ardından işe başladı.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
TYP İŞÇİLERİ BELEDİYEDE İŞBAŞI YAPTI






Toplum Yararına Programlar (TYP) Projesi kapsamında Adıyaman Belediyesi’nde 9 ay süreli çalışmaya hak kazanan 135 kişi yapılan görev dağılımının ardından işe başladı.
Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İş-Kur) Toplum Yararına Programlar kapsamında Adıyaman Belediyesinde çalıştırılacak işçiler için kura çekiminin ardından çalışmaya hak kazanan 135 kişi görevlerine başladı.
Belediye konferans salonunda Personel Müdürü Mesut Tekin tarafından yapılan toplantı sonrası görev dağılımı yapıldı. İşe başlayan personele hayırlı olsun dileklerini ileten Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, “Toplum Yararına Programlar kapsamında Belediye olarak geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda projemizi sunduk. Projemiz kapsamında belediyemize 135 kişilik bir kontenjan verildi. Belediyemize proje kapsamında 2 bin 854 kişi müracaatta bulundu. Cumhuriyet kapalı spor salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonrası 135 kişi çalışmaya hak kazandı. Müracaat edip kazanamayan diğer arkadaşlarımız üzülmesinler, morallerini bozmasınlar bu projenin devamı noktasında çalışmalarımız devam edecektir. Bu kurada ismi çıkmayan kardeşlerimizin belki önümüzdeki dönemlerde ismi çıkar ve çalışma imkanı bulur. Personel talebinde bulunan birimlerimize arkadaşlarımızın dağılımı yapıldı ve işe başladılar. Bu arkadaşlarımız 9 ay süreyle çalışmalarını sürdürecekler. Belediyemiz bünyesinde bulunan Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik işleri Müdürlüğü, Su İşleri Müdürlüklerinde görevlendirildiler. İlimize ve belediyemize hayırlı olsun. Bu programın hazırlanıp hayata geçmesinde büyük çaba sarf eden çok Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e, AK Parti Adıyaman Milletvekillerimize ve Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.