ULUPINAR SALTUKOVA HAVALANI İÇİN ÇEŞİTLİ GÖRÜLMELERDE BULUNDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen kahvaltı programının etkili ve verimli sürmesi dolayısıyla bir sonraki programı olan Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Zon-Hav Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Eme

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ULUPINAR SALTUKOVA HAVALANI İÇİN ÇEŞİTLİ GÖRÜLMELERDE BULUNDU






AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen kahvaltı programının etkili ve verimli sürmesi dolayısıyla bir sonraki programı olan Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Zon-Hav Yönetim Kurulu üyesi Bahattin Emeç, Saadettin Kuloğlu, Recep Kâhya ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin’i Devrek Meslek Yüksek Okuluna davet etti.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili yaptığı açıklamada,”Misafirlerimize buraya kadar geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Kendileri ile Saltukova Havalimanı için bir dizi görüşmeler yapacaktık. Ancak Devrek Meslek Yüksek Okulu’nda güzel bir kahvaltı ve ardından yapılan konferansta güzel bilgi paylaşımlarımız oldu.Gerek Meslek Yüksek Okulumuz için gerekse Devrek’imiz için neler yapılabileceği konusunda güzel bir konferans gerçekleştirdik.Ancak bir sonraki programımıza yetişemedik kendilerinden rica ettim buraya davet ettim.Çok sağ olsunlar buralara kadar yoruldular. Bir kez daha kendilerine çok teşekkür ediyorum.Bildiğiniz gibi Saltukova Havaalanımızı Batı Karadeniz için çok önemli bir ulaşım noktasıdır. Orada eksiklerimiz hakkında görüş alış verişi yaptık. Yolcularımızın daha iyi ve rahat ulaşımlarını gerçekleştirmek anlamında daha neler yapabiliriz diye bir istişare yaptık. Gelecek dönemlerde Batı Karadenizli hemşerilerimizin yurt dışından gelecek seferlerin artırılması konusunda görüşmelerimiz oldu. İnşallah yurt içi seferlerimizde talepler doğrultusunda artar. Biliyorsunuz ki Filyos Projesi kapsamında Saltukova Havaalanımız stratejik öneme sahiptir. Bu konularda karşılıklı bilgi alış verişi gerçekleştirdik.”dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.