UYGUN GÖRÜLMEDİ

Düzce İl Özel İdaresi bütçe imkanları yeterli olmadığı gerekçesi ile sanat tarihçisi kadrosu talebi Düzce İl Genel Meclisince uygun görülmedi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
UYGUN GÖRÜLMEDİ






Düzce İl Özel İdaresi bütçe imkanları yeterli olmadığı gerekçesi ile sanat tarihçisi kadrosu talebi Düzce İl Genel Meclisince uygun görülmedi.
Düzce İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Ağustos ayında gerçekleştirilen meclis toplantısında gündemi getirilen ile sanat tarihçisi kadrosunu değerlendirdi. Ağustos ayı meclis toplantısında İl Özel İdaresinin bütçe imkanları mevcut olduğunda tekrar görüşülmesi için iade olunan söz konusu kadroya onay çıkmadı. Konuyu gündeme taşıyan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı İbrahim Canpolat “Söz konusu kadro için İl Özel İdaresi Bütçe imkanları yeterli olmadığından dolayı sanat tarihçisi kadrosu ihdas edilmesi talebi komisyonumuzda uygun görülmemiştir” dedi.
Muhalefet ise Düzce İl Özel İdaresi bünyesinde KUDEP Bürosunun kurulması gerektiği bu açılan sanat tarihçisi kadrosunun KUDAP bünyesinde çalışacak bir eleman olduğundan dolayı bu kadronun açılması gerektiğine savunarak rapora onay verilmedi. Rapor oy çokluğu ile meclisten geçti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.