VARSAK’IN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Kepez Belediyesi Varsak bölgesinin aile sağlığı merkezi sorununu hayırsever desteği ile çözüyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
VARSAK’IN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR






Kepez Belediyesi Varsak bölgesinin aile sağlığı merkezi sorununu hayırsever desteği ile çözüyor.
Varsak bölgesinde ikamet eden Meclis Üyesi Mehmet Yarbaş aile sağlığı merkezi yapılması amacıyla Varsak Karşıyaka Mahallesi’ndeki 5 katlı binasını bağışladı.Mevcut sağlık tesisinin yanındaki binada, aile sağlığı merkezine dönüştürmek amacıyla çalışma başlatıldı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Hasan Demir ve Mehmet Yarbaş ile yeni aile sağlığı merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Tütüncü, yaptığı bağışla bölgenin sağlık tesisi problemini çözmesinden dolayı Mehmet Yarbaş’a teşekkür etti.
Kurban Bayramı öncesi Varsaklılara sağlık tesisi müjdesi veren Başkan Tütüncü, “Bayram öncesi aile sağlığı merkezinin ince inşaatının bitmesini bekliyoruz. Belediye olarak biz de binanın çevre düzenlemesini yapacağız. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra binayı Sağlık İl Müdürlüğü’nün kullanımına tahsis edeceğiz. Bayramdan sonra da Varsaklı hemşehrilerimiz, modern, ferah bir binada sağlık hizmeti almaya başlayacaklar. Sağlık tesisi hizmete bölgeye hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.