YÜKSEKOVA’DAKİ TAKSİ DURAĞI BÜFELERİ KALDIRILIYOR

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi şehir merkezinde bulunan taksi duraklarına ait büfeler belediye ekipleri tarafından kaldırılıyor.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
YÜKSEKOVA’DAKİ TAKSİ DURAĞI BÜFELERİ KALDIRILIYOR






Hakkari’nin Yüksekova ilçesi şehir merkezinde bulunan taksi duraklarına ait büfeler belediye ekipleri tarafından kaldırılıyor.
Cengiz Topel Caddesi’ne bağlı ara sokakların başında kurulan taksi duraklarına ait büfeler Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırılıyor. Zabıta ekipleri, öğle saatlerinde Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer ile beraber şehir merkezindeki ara sokakların başlarına kurulan taksicilere ait büfeleri kaldırmaya başladı. Bazı taksicilerin itirazlarına rağmen zabıta ekipleri büfeleri bir bir kaldırdı. Konuyla ilgili bilgi veren Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, “Taksi duraklarına ait büfeler ara sokakların başlarına kurulmuştu. Yayalar ve trafik bu büfelerden olumsuz etkilendiği için böyle bir çalışma başlattık. Bu taksicilerimizin mağdur olmamaları için de bayramdan sonra kendilerine arka sokaklarda uygun yerler ayarlamaya çalışacağız. Cengiz Topel Caddesi’ni olabildiğince işporta ve taksi durakları gibi büfelerden arındırmaya çalışıyoruz. Bayramdan sonra da işporta sorunu için harekete geçip bu sorunun çözümü noktasında çalışmalar yürüteceğiz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.