Zeytinburnu'nda patlama, tramvay yolu savaş alanına döndü

Zeytinburnu Mithatpaşa tramvay durağı yanında bir ambalaj imalathanesinde patlama meydana geldi, 4 yaralı var

12 Temmuz 2014 Cumartesi 10:34
Zeytinburnu'nda patlama, tramvay yolu savaş alanına döndü






Zeytinburnu'nda patlama, çok sayıda yaralı var

 Zeytinburnu'nda patlama, Zeytinburnu patlama, Zeytinburnu Mithatpaşa patlama


Zeytinburnu Mithatpaşa tramvay durağı yanında bir pastanenin arkadasındaki ambalaj imalathanesinde meydana gelen patlamada çok sayıda yaralı var. Patlama sonrası çıkan yangın ise sürüyor.


Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi'nde bulunan Tatbak Pastanesi altında patlama meydana geldi. Mithatpaya tramvay duarağının hemen yakınındaki pastanede meydana gelen patlama sonrası ortalık savaş alanına döndü.

 

VALİ MUTLU ÖLÜ YOK

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde Mithatpaşa tramvay durağına yakın bir noktada patlama meydana geldi.

Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Bir apartmanın giriş katında olan depoda meydana gelen patlamaya tüpün neden olduğu iddia ediliyor. Gaz sıkışmasının neden olabileceği öne sürülen patlamada can kaybı yok.

Patlama yaşanan işyerinin ambalaj atölyesi olduğu belirtiliyor.

Polis ekipleri bölgeye kimseyi yaklaştırmıyor...Yaralı sayısı ise bilinmiyor. Ancak yaralılara ilk müdahaleler yapıldı ve durumu daha ciddi olanlar çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Patlama bir apartmanın girişinde meydana geldi. Alt katı ambalaj imalathanesi olarak kullanılan bina kullanılamaz hale geldi. Yangın şu an söndürülmüş olsa da soğutma çalışmaları sürüyor.

"MAHŞER GİBİYDİ: HAMİLE KADIN ATLADI

Bir görgü tanığı patlamayı "mahşer yeri" şeklinde tanımladı.

Binanın birinci katında oturan hamile bir kadının, yaşadığı panik nedeniyle balkondan aşağıya atladığı öğrenildi. Yaralanan kadın da hastanede tedavi altına alındı.

EKİPLER BİNA İÇİNDE

Niyazi Küçükpazarcık adlı görgü tanığı bomba patladığı zannettiğini ifade ederek, görevlilerin yangının söndürülmesinin ardından  binaya girdiğini belirtti.

MAHSUR KALANLAR OLDUĞU İDDİASI

Patlamanın meydana geldiği imalathanenin içinde mahsur kalanlar olduğu öne sürüldü. İtfaiey ekipleri binadaki yangın sürerken, mahsur kalanları aradı.

VALİ MUTLU: TERÖR SALDIRISI DEĞİL

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, patlamanın terör saldırısı olmadığını söyledi.

Patlamanın nedenine ilişkin incelemelerin sürdüğünü kaydeden Mutlu, ilk belirlemelere göre, patlamaya gaz sıkışması ya da tüp gaz patlamasının neden olduğunu ifade etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.