Alkışlar Fenerbahçe'ye

 

   
    Geçen hafta Elazığspor beraberliği ile önemli iki puan kaybeden Fenerbahçe seyircisiz maç oynama cezalı çıktığı Gençlerbirliği maçında ilk yarıda bal üretmeyen arı gibiydiler.
   Maçın başında Emenike ile kaçırılan golün dışında 38.  dakikaya kadar sahada adeta yoktu sarı-lacivertliler. Oysa taraftarlar rakibe pres yapan ısıran rakibi oynatmayan Ve oyunu rakip alanda oynayan bir takım bekliyorlardı. Öyle de olması gerekiyordu. Bunun için herşey hazırdı. Seyirci cezasına rağmen bayan taraftarlar stadı FULL doldurmuş ve takımları lehine tezahüratı sürekli yaptılar.
   38. dakikada Caner'in frikik şutundan sonra oyuna ağırlığını koyan sarı-lacivertliler sırasıyla Egemen, Emenike ve Kuyt ile yüzde yüz gollük pozisyonları değerlendirmediler.
   Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda Alper,Mehmet,Emre çok çalıştılar. Caner yine takımını ateşlemek için elinden geleni yaptı.
   Ilk yarıda beklenen gol gelmeyince sarı-lacivertliler golsüz berabere soyunma odasına gittiler.
   Maçın ikinci yarısına aynı kadro ile çıkan sarı-lacivertliler ikinci yarının hemen başından itibaren o baskılı beklenen oyununu oynamaya başladılar.
    46. dakikada önce Sow ardından Emenike yüzdeyüzlük golü kaçırdılar.
   Ve beklenen gol 58. dakikada penaltıdan Emre'den geldi. ancak gol gelene kadar sarı-lacivertliler Gençlerbirliği karşısında inanılmaz bir baskı kurdular. Adete gol geliyorum dedi.
   İkinci penaltı golünden sonra rahatladı sarı-lacivertliler. bunda en büyük etken Mehmeh hoca. Gençlerbirliğinin deneyimli hocası  orta sahadan bir oyuncu alıp forveti arttırırsak  kendi yarısahasında daha çok gol pozisyonu görmeye başladı.
   Ve bu arada Ersun Hoca da oyuna Sow'un yerine Salih' i alarak hamle yaptı. iki teknik adam iki hamle. Ersun Hoca maça konsantre olduğunu ortaya çıktı. Emre Meireles değişikliğinden sonra sarı-lacivertliler oyunun tamamen hakimi oldular. Emre oyunda kaldığı sürece son derece etkili ve yararlı oynadı.
   Genele baktığımızda zor bir maçtı kabul edelim. Ama bu zor maçı sarı-lacivertliler geçtiler ve bir nebze olsa nefes aldılar. Kolay değil ceza ceza üstüne aldılar  hata hata üstüne yapıldı kendilerine hakemler tarafından  sarı-lacivertlilere. Buna  rağmen ayaktalar buna rağmen galip geliyorlarsa alkışlamak lazım bu takımı bu seyirciyi bu taraftarı bu yönetimi.
  Tebrikler alkışlar Fenerbahçe

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.