Son Dakika Haberler

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Ajans

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Gençlik kolları üyeleri, Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş’ı makamında ziyaret etti.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Gençlik kolları üyeleri, Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş’ı makamında ziyaret etti.
Ak Parti Gençlik Kolları, İlçe Milli Eğitim Müdürüne çiçek takdim ederek gerçekleştirdiği ziyarette, Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş’a, 2013 - 2014 eğitim-öğretim yılında başarılar dilediler. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başladığını söyledi. Gençlik Kolları olarak Lapseki gençliğinin iyi eğitilmesine ve değerli bireylerin ilçeden de çıkarak Türkiye’de söz sahibi olmasına önem verdiklerini kaydeden Başkan Özer, bunun baş mimarilerinin anneler olduğunu ve ikinci ve en önemli aşamasında rolü öğretmenlerin üstlendiğine dikkat çekti. İyi eğitimcilerle ve iyi öğretmenlerle başarılı ve kaliteli insanların yetişmesinin mümkün olacağına vurgu yapan Başkan Özer, “ Geçen dönemlerde orta öğretim okullarının da bilgi anlamında il düzeyindeki başarılardan gurur duyduk. Lapseki ilçesinde farklı okullar gerek bireysel gerekse okul anlamında çok önemli başarılara imza attı. Uluslar arası projelerle yapılan çalışmaları takdirle takip ettik. Bu gelişmeleri hepimiz gördük ve yaşadık. Büyük iller ve ilçeler varken minik öğrencilerin küçük bir ilçeden sıyrılarak başarı anlamında ödüller alması ayrı bir gururdur. Biz siyasiler olarak bu yavrularımızın bilgi ve donanım anlamında iyi yetiştirilerek güzel kademelerde yer almasını arzuluyor ve eğitimleri çok önemsiyoruz. Bu başarıların mimarisi olan Ali Kocabaş’ı ziyaret ederek kendisine hem teşekkürlerimizi iletmek hem de 2013-2014 yılında da yapılacak olan bilgi yarışmalarından Lapseki’nin adının üst sıralarda duyulmasını arzu ettiğimizi bir kez daha tekrarladık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Kocabaş’a başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz” dedi. Ali Kocabaş gençlerin ziyareti karşısın da memnuniyetlerini dile getirerek, “ Bizlerde ilgili, alakalı ve Türkiye adına çalışan bir gençlik görmek istiyoruz. Kendilerinin yaptığı bir takım çalışmalarda bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya hazırız” şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.