Son Dakika Haberler

ALTINDAĞ BELEDİYESİ TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Ajans

Altındağ’da gerçekleştirdiği başarılı kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları ile tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Altındağ Belediyesi, bu konuda edindiği tecrübeleri ve bilgilerini Türkiye’nin dört bir tarafından gelen kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya devam e

Altındağ’da gerçekleştirdiği başarılı kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları ile tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Altındağ Belediyesi, bu konuda edindiği tecrübeleri ve bilgilerini Türkiye’nin dört bir tarafından gelen kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya devam ediyor.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin organizasyonuyla Türkiye’nin çeşitli illerinden Ankara’ya gelen ve belediyelerde görev yapan şehir plancısı, harita mühendisi, mimar ve inşaat mühendisleri, Altındağ Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlk olarak Altındağ Belediyesi İmar Müdürlüğü’nü gezen 35 kişilik heyet, daha sonra teknik uygulamalar hakkında bilgi aldı. Altındağ Belediyesi İmar Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş, fotoğraflar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumda heyete Altındağ Belediyesi’nin imar politikaları, imar ve kentsel dönüşüm uygulamalarını anlattı. Gebze, Erzurum, Adıyaman gibi Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen teknik personel, sunumdan sonra uygulamaları yerinde görmek için Hamamönü ve Hamamarkası bölgesini gezdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.