Son Dakika Haberler

ARAMA KURTARMA TİMLERİ AYVALIK’TA BULUŞTU

Ajans

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Arama Kurtarma Dernekleri Federasyonu’na (AKDF) üye olan Ayvalık Doğal Afetler Arama Kurtarma İlk Yardım Derneği (ADAK) tarafından düzenlenen etkinlikte ülke genelinden onlarca arama kurtarma gönüllüleri dernekleri bir aray

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Arama Kurtarma Dernekleri Federasyonu’na (AKDF) üye olan Ayvalık Doğal Afetler Arama Kurtarma İlk Yardım Derneği (ADAK) tarafından düzenlenen etkinlikte ülke genelinden onlarca arama kurtarma gönüllüleri dernekleri bir araya geldi.
28 Eylül’de başlayan önceki gün sona eren etkinliğe K-77, K-9, UMUT, EDAK, ANAK, PADOK ve GÖNDAK ekiplerinin yanı sıra yaklaşık 160 arama kurtarma gönüllüsü katıldı. Ayvalık’ın eşsiz koylarının yatlarla gezilmesinin yanı sıra Cunda Adası, Şeytan Sofrası’nı ziyaret eden konuk arama kurtarmacılar daha sonra Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara etkinliğe katılan derneklerin tanıtım ve bilgilendirme broşürlerini dağıttı.
Konuk arama kurtarma ekiplerine Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin en iyi şekilde tanıtıldığı etkinlikte federasyona bağlı derneklerinde kendi aralarında kaynaşmalarının hedeflendiği öğrenildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.