Son Dakika Haberler

HIRSIZLIK YAPTIKLARI ARACI TERK EDİP KAÇTILAR

Ajans

Didim’de makilik alanda terk edilmiş halde bir araç bulundu.

Didim’de makilik alanda terk edilmiş halde bir araç bulundu. Aracın Kuşadası’ndan kiralandığı ve hırsızlık amacıyla kullanıldığı öğrenilirken, terk edilen araç çekici yardımıyla kurtarıldı.
Didim’de İmbat Sitesinin üst kısımlarında yer alan makilik alanda terk edilmiş halde bir araç bulundu. Edinilen bilgiye göre; Aracı çevrede gezen bir vatandaşın fark ettiği öğrenilirken, durumu hemen Polise bildirdi. İmbat Sitesinden yaklaşık 2 km uzaklıkta dere olarak adlandırılan yerde bulunan araç çamur ve su birikintisi içerisinde olduğu tespit edilirken araç çıkarılmadan önce Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay yeri ekipleri ile Asayiş Büro ekiplerince incelendi. İncelemenin ardından araç çekici yardımıyla kurtarıldı. Aracın Kuşadası ilçesinden kiralık araç olarak alındığı öğrenilirken, aracın sahiplerinin de uzun süredir araçlarını bulmak için Didim’de arama yaptığı öğrenildi.
Aracın hırsızlık olaylarına karıştığı öğrenilirken, aracın kimliği belirsiz kişi yada kişilerce terk edildiği öğrenildi. Kurtarılan araç işlemlerinin yapılmasının ardından sahibine teslim edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.