Son Dakika Haberler

MHP “İSTANBUL DEMOKRASİ MİTİNGİ’NE 1 MİLYON KİŞİ BEKLİYOR

Ajans

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, yarın Kazlıçeşme Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan “İstanbul Demokrasi Mitingi” öncesi alanda incelemelerde bulundu.

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, yarın Kazlıçeşme Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan “İstanbul Demokrasi Mitingi” öncesi alanda incelemelerde bulundu. Alanda miting hazırlıklarının devam ettiğini belirten Başkan, mitinge 1 milyon kişi beklediklerini söyledi.
MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, yarın Kazlıçeşme Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan “İstanbul Demokrasi Mitingi” öncesi beraberindeki heyet ile birlikte incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdurrahman Başkan, mitinge 1 milyon kişi beklediklerini belirterek, “Bu soğuk İstanbul gününde yaklaşık 300 kişiden fazla arkadaşımız şu anda bu bölgede çalışıyorlar. Yarın bu alana inşallah 1 milyon kişi yığmayı hedefliyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız var. Arkadaşlarımız alanda hazırlıklarını tamamlıyor. Ben İstanbullu bütün hemşehrilerimizi yarın bu mitinge davet ediyorum. Yarın çocuklarını eşlerini alsınlar, mitinge şölene geliyor gibi gelsinler. Bu Türkiye’nin sadece AK Parti’den ibaret olmadığını da göstermemiz gerekiyor. Bu miting Türkiye’nin milli değerlerini koruma ve yaşatma amaçlı bir mitingi. Yarın tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.