Son Dakika Haberler

Sağlıklı Diyet Kek Tarifi

Ajans

Sağlıklı Diyet Kek Tarifi

Sağlıklı Diyet Kek Tarifi

Diyet Kek Tarifi (Elmalı, İncirli) Diyet yemekleri kategorisinde bulunan diyet kek tarifimizi çok beğeneceksiniz. Kilosuna ve yediğine, içtiğine dikkat edenler için hazırladığımız evde yapılan diyet kek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Diğer tüm resimli diyet yemekleri tarifleri için yasamloji.net adresini ziyaret etmenizi ısrarla yazıyoruz. Yemek dışında kalori hesaplama araçlarıyla ve güncel sunduğu zayıflama bilgileri ile bu site vazgeçemediğiniz adres olabilir. işte zayıflamaya yardımcı diyet kek tarifi; Pişirme Yöntemi: Fırın Pişirme Süresi: 20 dk İçerdiği Vitaminler A, B1, B2, ve B5 Toplam Kalori Miktarı:365 kalori Doğal Beslenme Bilgisi: Bu tarifteki tüm malzemeler şu anki mevsime göre doğal olarak elde edilebilebilimektedir.

Malzemeler:

- 4 tatlı kaşığı Buğday Unu

- 1 Çay bardağı Ayıklanmış ve ezilmiş Ceviz İçi

-4 Adet Orta Boy Elma

- 1 Paket Kabartma Tozu

- 4 Adet Önceden Islatılıp Yumuşamış Kuru İncir

- 1.5 Çay bardağı Süt

- 1 Çay kaşığı Ucu İle Tarçın

- 2 Adet Yumurta

 

Hazırlanışı -Elmalar küp küp soyulup doğrayalım

-İncirleri de orta iri parçalar halinde doğrayalım

-Ayrı bir kapta elma, tarçın, incir, ve de cevizi karıştırılalım.

-Diğer bir kapta ise yumurtaları blender ile çırpalım,.

-Üzerine sırasıyla un, kabartma tozu ve süt ekleyerek karıştıralım -Son olarak elmalı malzemeyi hamura katıp karıştıralım ve bu karışımı yağlanmış tepsiye dökelim

-Önceden 180 derece de ısıtılmış fırında 20 dakika pişirelim. Not: Fırından çıkarınca kekin dağılmamsı için hemen tepsiden çıkarmayalım. Kek ılınıncaya kadar bekleyelim. Bıçağı sıcak suya batırmanız diyet keki kesmenizi kolaylaştıracaktır.  

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.