Son Dakika Haberler

Kırklareli Atlas Diş Polikliniği hizmete açıldı

Ekonomi

Kırklareli'nde özel sektör tarafından işletmeye alınan Atlas SEA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete girdi.

Kırklareli Atlas Diş Polikliniği hizmete açıldı

Haber: Kemal Kaçmaz

Kırklareli şehir merkezinde (Garanti Bankası yanında) tam donanımlı bir şekilde hizmete açılan Atlas Sea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Trakya'da önemli bir boşluğu dolduracak. Açılış törenine çok sayıda davetli ve vatandaşl katıldığı Özel Atlas Sea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bölgede devlet hastanelerinde aylarca randevu günü beklemeyi sona erdirecek.

Trakya genelinde diş tedavisi konusunda büyük bir boşluk olduğunu dile getiren vatandaşlar Muhabirimiz Kemal Kaçmaz'a şunları söylediler;

Kırklareli ve çevre ilçelerde oturan vatandaşlar için kendi alanında uzmanlaşmış tam donanımlı bir sağlık kuruluşunun şehrimizde açılması büyük bir boşluğu doldurdu. Bazen küçük operasyonlar için Edirne ya da Tekirdağ'a gitmek zorunda kalıyorduk Kırklareli Atlas Diş Polikliği hastanesi burada büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Şehir merkezinde devlet hastanesinde küçük bir diş tedavisi için bile günlerce sıra alamadığımız oluyordu. Üç ay sonrası için diş sırası randevusu aldığımız günler sona erecek. Bu yüzden özel diş hastanelerine gitmek zorunda kalıyorduk bugün bu boşluğu açılışı yapılan Atlas Diş polikliniği doldurdu Bu yüzden de çok mutlu olduk. Bundan böyle daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde hizmet alacağımız içinde ayrıca çok mutlu olduk.

Yorumlar (12)

Cüneyt 2 Yıl Önce

Hizmet kalitesi maalesef çok zayıf

Selin 2 Yıl Önce

Hizmet kalitesi çok zayıftan daha zayıf bence. Kendim bizzat kırılan dişime dolgu yaptırmak için gittim randevuma gittim beni bir doktora yonlendirdiler ve muayenemi oldum daha sonra 1 hafta sonra saat 12 de olan randevuma gittim ancak doktorun orda olmadığını söylediler ne yani ramdevu iptal mi dedim yani iptal malesef dediler bi haber verseydiniz sonuçta randevu aldım ve bu saatte burdayım dedim doktorun kızı rahatsızlandı o yüzden yok çok ani oldu dediler bende tamam insanlık hali dedim olabilir. Bende özel sektörde çalışıyorum ve izin günlerim haftaici Salı günü o gün de salıydi. O halde haftaya salı gününe randevu oluşturalım dedim aldığım cevap şey doktor artık sadece cumartesileri geliyor dendi yani kızının hastalgiyla bi alakası yok sanırım ama üslup düzen çok kotuydu. Hanımefendi ben cumartesi günleri çalışıyorum ve uymuyor dedim yapcak biseyim yok doktorun programına göre haber veririz biz size dendi . Yani sonuç olarak bana özellikle bu doktor baksın demedim onlar o kişiye gönderdi madem doktorun programı bana uymuyor başka bi doktora yonlendirebilirlerdi. Ya ufak bi işlem yaptıracağım için ilgilenmediler yada gerçekten fazla ilgisizler bilmiyorum. Bi daha gider miyim asla tavsiye eder miyim asla . Çevremdeki kimseyide göndermem. Ya çalışanlar planlı programlı olmalı ve insanları bilgilendirmeli yada bu işi gerçekten yapmasınlar. Baştan giden bi kaç arkadaşımda memnun Du ancak sonradan oda gitmemeye karar verdi

İlker balı 2 Yıl Önce

Neden iletisim bilgisi yok hic bir yerden ulasamadim

CANAN 2 Yıl Önce

KIRKLARELİ HALKI İÇİN BÜYÜK HİZMET. ÇOK İHTİYAÇ VARDI BÖYLE BİRYERE. ŞEHİRDIŞINA ÇIKIYORDUK TEDAVİLER İÇİN. BU PANDEMİ DÖNEMİNDE HİJYENE ÇOK DİKKAT EDİYORLAR. ÇOK MEMNUN KALDIM. HERKESE ÖNERİRİM.

Mustafa 2 Yıl Önce

Ben gayet memnun kaldim. Hem ilgilendiler hem de fiyat makul geldi. İhtiyac vardı böyle bir yere, hiç sorun yaşamadım açıkçası. Bence Doktor kapasitesi artarsa daha iyi olur. başka bir eksiklik görmedim cok nezih hijyenik tam teşekküllü bir yerdi.

Hülya bozkurt 2 Yıl Önce

Merhaba yazılan yorumları görünce çok şaşırdım adeta kapıdan girdiğim andan itibaren güler yüz ve çok güzel ilgilenen Bi ekip ile karşılaştım. Her departman kendi alanında çok başarılı, doktorum her konuda bilgilendirdi, her detayı anlattı. Yöneticileri Seda Hanım çok ilgili hepsine tekrardan teşekkür ederim Kırklareli için çok büyük Bi kazanç Özel Atlas Sea Dental????

Ali Yavuz 2 Yıl Önce

Merhaba, arkadaşların ilgisi ve yardımcılığından çok memnun kaldım. Teşekkür ederim kendilerine.

Yeliz 2 Yıl Önce

Merhaba ilgili ve güleryüzlü çalışanlarınız ve tecrubeli doktorlarınız için teşekkürler.

Büşra Oğuz 2 Yıl Önce

İstanbulda yaşayan biri olarak gezmeye gittiğimde ani diş sancısından dolayı başvurdugum klınık inanılmaz derecede benı sasırttı.Hızmet ve fıyat ters orantılı.Ellerinize sağlık.Bölgede oturanlar için harıka bır merkez.

Esra 2 Yıl Önce

Klinik yeni açılmış.Burayi tavsiye üzerine buldum.Kullanilan eşyalar ve teknik gerecler de yeni ve iyiydi. Temizligin,hijyenin çok önemli olduğu bu zamanda içime gerçekten sindi.Memnun kaldım çok teşekkürler...

Ümit 2 Yıl Önce

Harika bir ekip geç saatlere kadar hizmet veren güleryüzlü insanlar çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

esra özkan 2 Yıl Önce

konsept olarak çok başarılı bir klinik. lobi cok ferah. hijyen üst seviyede. doktorları çok başarılı, detaylı detaylı anlatıp bilgi veriyorlar. dişçi korkuma rağmen bana güven verdiler tedavilerimi yaptırdım. tüm personele ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.