Son Dakika Haberler

Taşeron işçilere kadro yıl başından önce çıkacak

Ekonomi

Kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınması konusunda devam eden çalışmalar son aşamaya geldi. KHK'lar ile verilecek olan kadroların dağıtımının nasıl yapılacağı Maliye Bakanlığı tarafından yürütülüyor.

Taşeron işçilere kadro yıl başından önce çıkacak

Yüz binlerce işçinin beklediği taşeron çalışanlarına kadro verilmesi konusundaki düzenleme hakkında bilgi veren Maliye Bakanı Naci Ağbal önemli açıklamalar yaptı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeronlara kadro verilmesini ilişkin düzenlemeyi yılbaşından önce hayata geçireceklerini söyledi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bakanlığının bürçesine ilişkin görüşmelerin devam ettiği Meclis Genel Kurulu'nda taşeronlara ilişkin bir soruyu şöyle yanıtladı: "Şu anda taşerondan kamuya geçiş ile ilgili düzenleme konusunda Çalışma Bakanlığımızla birlikte iki bakanlık, yoğun bir şekilde çalışıyor.

Çalışmalar teknik olarak hemen hemen tamamlandı. Ana parametrelerle ilgili kararlar da oluşturuldu. İnşallah tüm taşeron firmalarda çalışan vatandaşlarımızın, bekledikleri ve bir an önce de hayata geçmesini istedikleri bu düzenlemeyi yılbaşından önce hayata geçireceğiz." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.