Son Dakika Haberler

Ameliyatla Ayrılan Siyam İkizlere Ziyaretçi Akını

GENEL

Mücahit YOLCU / KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta doğduktan sonra ameliyatla ayrılan siyam ikizi Esmanur ile Semanur Solak, ilgi odağı oldu. Siyam ikizlerin evi ziyaretçi akınına uğruyor. 30 Ekim'de yapışık olaırak dünyaya gelen ve Sütçü...

Mücahit YOLCU / KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta doğduktan sonra ameliyatla ayrılan siyam ikizi Esmanur ile Semanur Solak, ilgi odağı oldu. Siyam ikizlerin evi ziyaretçi akınına uğruyor.
30 Ekim'de yapışık olaırak dünyaya gelen ve Sütçü İmam Üniversitesi'nde gerçekleştirilen başarını operasyonla birbirinden ayrılan Feyzullah ve Havva Solak çiftinin kız bebekleri Esmanur ve Semanur'un sağlıklarına kavuşması, mahallede sevinçle karşılandı. Komşularının ziyaret ettiği Solak çiftinin evini son olarak merkez Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Büyükdereli ziyaret etti. İkiz bebeklere içerisinde giyecek, mama, biberon, battaniye, puset ve oyuncakların yer aldığı paket hediye eden Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Büyükdereli, ihtiyaç olduğu sürece ikiz bebeklerin yanında olacaklarını belirtti. 
4 kız babası işçi Feyzullah Solak, kendilerine yapılan ziyaretlerle mutlu olduklarını ifade ederek, "Çok mutluyuz. Allah razı olsun bizi ziyaret ediyorlar. Çok şükür bebeklerimizin sağlıkları çok iyi" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.