Son Dakika Haberler

Gaziantep'te sanatçılardan ‘canlı heykel’ performansı

GENEL

GAZİANTEP’te Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Gaziantep Ticaret Odası İşbirliği ile 'sokakta sanat' adlı etkinlikle 15 sanatçı, 'canlı heykel' performansı sergiledi. Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Ticaret Odası işbirliğinde...

GAZİANTEP’te Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Gaziantep Ticaret Odası İşbirliği ile 'sokakta sanat' adlı etkinlikle 15 sanatçı, 'canlı heykel' performansı sergiledi.
Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi ile Ticaret Odası işbirliğinde Gaziantep’te sanatın yaygınlaşması için kent meydanlarında etkinlikler yapma kararı aldı. Bu kapsamda Nişantaşı Sokak’ta yapılan etkinlikte canlı heykel performansı düzenlendi. Yunan Mitolojisinden Posedion, Ares, Hades, Zeus, Hera ve Cengiz Han'ın da aralarında bulunduğu temalarla sokakta sanat etkinliğini yaygınlaştıracaklarını belirten Gökkuşağı Kültür ve Sanat Evi üyesi Yuşa Sülük halkın ilgisinin artıracaklarını belirterek, "Amacımız sanatı sokağa dökmek. Şu anda 15 tane canlı heykel bulunuyor. Halkın ilgisi çok iyi ancak bunun devamını istiyoruz. Sanata ilginin artması çok önemli" diye konuştu.
Bu arada etkinliği izleyen bazı vatandaşlar canlı heykellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.