Son Dakika Haberler

Hakkari Belediye Başkanı Akşam Mesaisinde

GENEL

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Belediye Başkanı HDP'li Dilek Hatipoğlu, akşam saatlerinde mahalleleri dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Başkan Dilek Hatipoğlu, Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi ve Belediye Meclis üyeleriyle...

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ Belediye Başkanı HDP'li Dilek Hatipoğlu, akşam saatlerinde mahalleleri dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Başkan Dilek Hatipoğlu, Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi ve Belediye Meclis üyeleriyle akşam mesaisi yapıyor. Belediyedeki mesaisinin ardından akşam saatlerinde mahalleleri dolaşan Başkan Hatipoğlu, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Hatipoğlu, mahalle aralarında yapılan asfalt ve yol yapım çalışmalarını da yerinde denetliyor. Başkan Hatipoğlu, vatandaşlara hizmet etmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bizler onurlu halkımıza hizmet etmek için buraya layık görüldüysek, onurlu ve mücadeleci halkımız için bu görevi layığı ile yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tabii kentte hizmetlerimizi tam anlamıyla yerine getirebilmemiz için vatandaşlarımızın da yanımızda olması önemli" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.