Son Dakika Haberler

İslahiye'de 6 Bin Aileye Kömür Dağıtılıyor

GENEL

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi'nde, 2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür yardımı yapılmaya devam ediliyor. İslahiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçede ihtiyaç sahibi...

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - GAZİANTEP’in İslahiye İlçesi'nde, 2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür yardımı yapılmaya devam ediliyor.
İslahiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçede ihtiyaç sahibi olduğu saptanan 2 bini Suriyeli 6 bin aileye kömür yardımı yapılmasını kararlaştırdı. Ailelerin belirlenmesinin ardından izdiham oluşmaması için İslahiye Garı'ndaki boş alanda gruplar halinde kömür dağıtımına başlandı. Bir süredir devam eden ve 20 gün daha sürmesi beklenen dağıtımda, Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından çağırılan ailelere 1 ton kömür teslim ediliyor ve tahsis edilen kamyonetler ile evlerine taşınıyor. Vakıf yetkilisi Ümit Canpolat, ilçedeki 6 bin aileye 6 bin ton kömür dağıtılacağını belirterek, "Şu ana kadar 2 bin aileye kömürlerini teslim ettik. Kalan 4 bin ailenin kömürünü de 20 gün içerisinde teslim edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.