Son Dakika Haberler

PKK'ya nefes alacak fırsat yok: Devletin yumruğu Balyoz gibi

GENEL

Örgütün sınır içi ve dışında kışlık yığınak yaptığı depolar ve toplanma bölgeleri havadan ve karadan vuruluyor. Mevzi kurduğu uçurum ve yol güzergahları ise dağıtıldı.

PKK'ya nefes alacak fırsat yok: Devletin yumruğu Balyoz gibi

Terör örgütü PKK'ya yönelik Hakkâri, Kars ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonlar nefes aldırmıyor. Örgütün sınır içi ve dışında kışlık yığınak yaptığı depolar ve toplanma bölgeleri havadan ve karadan vuruluyor. Mevzi kurduğu uçurum ve yol güzergahları ise dağıtıldı.

Silvan iİçesi'nde terör eylemleri nedeniyle sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından 3. günde Feridun, Tekel, Mescit ve Konak mahallelerine operasyon düzenlendi. İlçeden yer yer silah sesleri yükseldi. Operasyona katılan güvenlik kuvvetleri, zırhlı araçlarla cadde ve sokaklara kurulan tuzaklı barikatları kontrollü bir şekilde kaldırdı, hendekleri kapattı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Hakkâri bölgesinde tespit edilen terör örgütüne ait bir kısım terörist barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava ve kara harekatıyla imha edildi.

UÇAKLARDAN BOMBA YAĞDI

Kars bölgesinde tespit edilen terör örgütüne ait barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava ve kara harekatıyla imha edildi. 11 hedefe 4 F-4 2020 savaş uçağı ile 24 bomba atıldı.

Irak'ın kuzeyinde 17 nokta vuruldu

Irak'ın kuzeyindeki Sinath Haftanin, Metina ve Kandil bölgelerinde teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 17 noktadaki barınak, mağara ve toprak altı sığınak yapılan hava harekatıyla imha edildi. Hava harekatına 9 F-16 katıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.