Son Dakika Haberler

11. evlilik yıl dönümüne ilginç kutlama

Gündem

TOKYO (CİHAN)- Japonya'da bir çift, 11. evlilik yıl dönümlerini ilginç bir şekilde kutladı. Eşi, karısına yakınlarının ve okul arkadaşlarının da olduğu 74 kişiyle sürpriz bir parti düzenledi. Kadın, parti sırasında göz yaşlarına hakim olamadı.

Japonya'da evliliğin 25. ve 50. yıl dönümleri özel bir şekilde kutlama adeti bulunuyor. Ancak Japon bir koca, 11. yıl dönümü için eşi sürpriz bir parti hazırladı. Japon koca, eşine sürpriz bir partiye gideceklerini söyleyerek arabayla yola koyuldu. Bir araba parkına gelen koca, karısının sürekli sorularına hedef olmasına karşın sürprizi bozmadı. Çift, çocuklarıyla arabadan inmesiyle birlikte parti başladı. Önlerindeki arabalar, yerlere kırmızı halılar sermeye başlarken koca da eşine, sevgisini tekrar ilan etti.

Kısa konuşmanın ardından ortaya çıkan grup dans etmeye başladı. Ancak grubun özelliği, kadının okul arkadaşlarının yer almasıydı. Ardından sahneye yakının akrabaları çıkarken son olarak da çiftin anne-babası gruba dahil oldu. 74 kişilik gruptan bazılarının, parti için uzak noktalardan geldiği de kaydedildi. Dans grubuna son olarak koca da dahil olurken kadının gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.
CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.