Son Dakika Haberler

Ankara, Oradan çıkın yoksa postallarınızı elinize veririz

Gündem

Arap dünyasının sessiz kalmasına rağmen Ankara, Mescid-i Aksa baskını sonrası İsrail'le ipleri koparma noktasına getiren eğilime girdi.

Çıkın yoksa postallarınızı elinize veririz

Türkiye ile İsrail arasında söz düeollosuna askeri zemin hazırlayan zehir zemberek açıklama AB Bakanı Bozkır'dan geldi. Arap dünyasının sessiz kalmasına rağmen Ankara, Mescid-i Aksa baskını sonrası İsrail'le ipleri koparma noktasına getiren eğilime girdi. AB Bakanı Volkan Bozkır, 'Mescid-i Aksa'ya giren askerlere mesaj yolluyorum. Oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz' dedi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Buraya (Mescid-i Aksa) postalla giren askerlere mesaj yolluyorum. Eğer oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz, koşa koşa arkanızdan bakarız" dedi.

Bakan Bozkır, partisinin Burdur Öğretmenevi'nde düzenlenen Merkez İlçe 5. Olağan Kongresine katıldı. Bozkır, burada yaptığı konuşmada İsrail'i hedef aldı.

İSRAİL ASKERLERİNİN MESCİD-İ AKSA'YA GİRMESİ

Mescid-i Aksa'nın hem Türklerin hem İslam aleminin kutsal yeri olduğunu vurgulayan Bozkır, buraya herkesin saygı duyması ve bu şekilde davranışlardan kaçınması gerektiğini belirtti.

Bozkır, sözlerini şöyle tamamladı:

"Buraya (Mescid-i Aksa) postalla giren bu askerlere mesaj yolluyorum. Eğer oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz, koşa koşa arkanızdan bakarız. Ne Filistin'de ne dünyanın başka bir yerinde bizim kurduğumuz huzur düzenlerini bozmaya da yeltenenlere de Türkiye izin verir. Bugüne kadar vermedi, bundan sonrada vermeyecektir."

Yorumlar (1)

dur bi dakika ab bakanı 9 Yıl Önce

bırakın bu yalancı pehlivanlığını, önce israil limanındaki gemiciklerinizi çekin, yaptığınız gizli anlaşmaları askıya alın ondan sonra dayılanın, bu van münitlerinizi kimse yemiyor artık, i̇sraille suriyeyi elinizden gelse yerle bir edeceksiniz israile koridor açmak için.. durun artık gerçek yüzünüz bu değil sizin kandırmayın insanları.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.