Son Dakika Haberler

Başbakan Davutoğlu; Türkiye kaosa sürüklenebilirdi

Gündem

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örütü PKK'ya yönelik operasyonları değerlendirdi. Davutoğlu, 'Operasyonlar başlatılmasaydı Türkiye kaosa sürüklenirdi' dedi.

Başbakan Davutoğlu; Türkiye kaosa sürüklenebilirdi

Terör örgütü PKK'nın  yürüttüğü hendek savaşları stratejisini değerlendiren Başbakan Davutoğlu: Terörle mücadeleyi başlatmasaydık Türkiye kaosa sürüklenebilirdi
Başbakan Davutoğlu, "Eğer biz terörle mücadeleyi başlatmamış olsaydık, Türkiye bugün birilerinin bazı merkezlerde planladığı bir kaosa sürüklenebilirdi" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eğer biz bu terör dalgasına gerekli tepkiyi vermemiş ve terörle mücadeleyi başlatmamış olsaydık, Türkiye bugün birilerinin bazı merkezlerde planladığı bir kaosa sürüklenebilirdi" dedi.

Davutoğlu, Afyonkarahisar'da AK Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, terör örgütüne yönelik operasyonlara değindi.

Davutoğlu, "Eğer biz bu terör dalgasına gerekli tepkiyi vermemiş ve terörle mücadeleyi başlatmamış olsaydık, Türkiye bugün birilerinin bazı merkezlerde planladığı bir kaosa sürüklenebilirdi. Türkiye'nin kaosa sürüklenmesine izin vermedik, vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.