Son Dakika Haberler

Bayer’in Düzenlediği G4A Turkey 2021’e Başvurmak İçin Son 5 Gün

Gündem

Seçilen girişimlerin 60’ar bin TL hibe ile destekleneceği programda girişimciler, 100 günlük online eğitim programı ve mentorluk desteği alacak.

Bayer’in Düzenlediği G4A Turkey 2021’e Başvurmak İçin Son 5 Gün!

 

  • Bayer’in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği G4A Turkey 2021 Girişim Hızlandırma Programı’na başvurular 21 Mart Pazar günü sona eriyor.
  • Programa sağlık, tarım, radyoloji ve çevre sağlığına (haşere ve kemirgen mücadelesi) yönelik inovatif ve dijital çözümler sunan girişimler başvurabiliyor.
  • Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine üç yılda toplam 2.5 milyon TL değerinde katkı sağlayan Bayer, G4A Turkey 2021 ile girişimcileri hibe, mentorluk, eğitim desteği ve iş birliği imkanlarıyla destekleyecek.

 Bayer’in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği G4A Turkey 2021 Girişim Hızlandırma Programı’na başvurmak için son 5 gün. Programa 21 Mart Pazar gününe kadar g4a.health/turkey web sitesi üzerinden başvuru yapabilir ve web sitesinden programla ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

G4A Turkey 2021’e; sağlık, tarım, radyoloji ve çevre sağlığına yönelik inovatif ve dijital çözümler sunan ve fikir aşamasını geçen, yalın bir ürüne, prototipe ya da ileri seviye bir girişime sahip olan girişimciler katılabiliyor.

Seçilen girişimlerin 60’ar bin TL hibe ile destekleneceği programda girişimciler, 100 günlük online eğitim programı ve mentorluk desteği alacak. Ayrıca Bayer, sunduğu iş birliği imkânları ile programa katılmaya hak kazanan girişimlerin networklerini genişleterek ürünlerini geliştirmelerine katkıda bulunacak.

Yorumlar (9)

elif culci a 10 Yıl Önce

o canavara baba lanet olsun

remziye kara 10 Yıl Önce

Kınıyorom

mali 10 Yıl Önce

şerefsiz piççç

nılay 10 Yıl Önce

allah belanızı versin

kubra gul 10 Yıl Önce

Allah belasinq versin orospu cocgu

zeynep 10 Yıl Önce

Allah belanı versin kanım dondu. Ne biçim insanlar var lanet olsun :(

..... 10 Yıl Önce

Allah seni o demirlerin arkasinda çürutsun inşallah lanet olsun seningibi insana

asya 10 Yıl Önce

Alahbelanıversin

Hatice duran 9 Yıl Önce

bunları Hadim edip sokağa salmassanız yazık ne oldu şimdi bir ömür hapis yarın birgün af çıkar bu köpek dışarıda yine başkasının canını yakar atın o pic korusunu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.