Son Dakika Haberler

Beko Basketbol Ligi´nde 9. haftanın programı açıklandı

Gündem

İSTANBUL (CİHAN)- Beko Basketbol Ligi´nin dokuzuncu haftası 8 Aralık Cumartesi günü Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi - Türk Telekom mücadelesi ile başlayacak.

Antrenör değişikliğine giden ve takımın başına Cem Akdağ´ı getiren Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sahasında Türk Telekom´u ağırlayacak. Aynı zamanda haftanın açılış maçı olan mücadele Karatş Şahinbey Spor Salonu´nda oynanırken saat 14.00'te başlayacak.

8´de 8 yaparak namağlup lider durumda yoluna devam eden Galatasaray Medical Park ise lige hızlı bir başlangıç yapan ve sahasında ağırladığı Beşiktaş´ı, Fenerbahçe Ülker´i yenen Pınar Karşıyaka´ya konuk olacak. Karşıyaka Spor Salonu´nda saat 15.00´te başlayacak olan mücadeleyi LİG TV 3 canlı olarak ekranlara getirecek.

Ligde ritmini bulamayan Tofaş ise Ankara ekibi Hacettepe Üniversitesi´ni sahasında konuk edecek. Bu mücadelenin başlama saati ise 17.00. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Erdemir ile Olin Edirne´nin mücadelesi de 8 Aralık Cumartesi günü saat 17.30´da başlayacak.

Beko Basketbol Ligi´nde 9 Aralık Pazar günü ise 3 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında son şampiyon Beşiktaş sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ile saat 14.00´da karşı karşıya gelirken maçı LİG TV 3 canlı yayınlayacak. Geçtiğimiz haftanın iki kazanan takımı Aliağa Petkim ile Mersin Büyükşehir Belediyesi saat 16.00´da kozlarını paylaşacaklar.

Haftanın en çekişmeli maçlarından birisi de Fenerbahçe Ülker ile Banvit arasında oynanacak. Ligde tek mağlubiyeti bulunan iki ekibin mücadelesi Fenerbahçe Ülker Arena´da oynanırken saat 16.00´da başlayacak ve LİG TV 3´den yayınlanacak.

Ligde dokuzuncu haftanın kapanışını ise 10 Aralık Pazartesi günü TED Ankara Kolejliler ile Anadolu Efes yapacak.

Beko Basketbol Ligi´nde haftanın detaylı programı şu şekilde;

8 Aralık Cumartesi
14.00 Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye - Türk Telekom (Karataş Şahinbey Spor Salonu)
15.00 Pınar Karşıyaka - Galatasaray Medical Park (Karşıyaka Spor Salonu) LİG TV 3
17.00 Tofaş - Hacettepe Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu)
17.30 Erdemir - Olin Edirne (Erdemir Spor Salonu)

9 Aralık Pazar
14.00 Beşiktaş - Antalya Büyükşehir Belediyesi (Abdi İpekçi Spor Salonu) LİG TV 3
16.00 Aliağa Petkim - Mersin Büyükşehir Belediyesi (Enka Spor Salonu)
16.00 Fenerbahçe Ülker - Banvit (Fenerbahçe Ülker Arena) LİG TV 3

10 Aralık Pazartesi
19.00 TED Ankara Kolejliler - Anadolu Efes (TOBB Spor Salonu) LİG TV 3
CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.