Son Dakika Haberler

Bursa'da nikah memurları jet hızında nikah kıydı

Gündem

BURSA (CİHAN)- Türkiye´nin bir çok ilinde 12.12.2012 tarihinde nikah kıyma telaşı yaşanırken, Bursa merkez Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi nikah memurları bir rekora imza attı. Saat 08.00´de mesaiye başlayan memurlar, saat 17.00´ye kadar 50 nikah kıydı.

Belediyede görevli 4 nikâh memuru, sabah saat 08.00´de başlayan nikâh kıyma maratonuna, gece saat 23.30´a kadar devam edecek. Şu saate kadar 50 nikah kıyan memurlar, bugün için geriye kalan 22 nikah için de büyük koşturmaca yaşıyor. Belediye ekipleri tarafından tamamı kaydedilen nikah görüntüleri hızlandırıldığında, memurların ve çiftlerin yaşadığı yoğunluk görülebiliyor.

NİKAHLAR İNTERNETTEN CANLI YAYINLANDI

Osmangazi Belediyesi ise nikah dairesindeki koşuşturmanın tamamını internetten canlı olarak yayınladı. Kurulan sistem sayesinde evlenen çiftlerin yakınlarına, gidemedikleri nikah törenini belediyenin www.osmangazi.bel.tr internet adresi üzerinden canlı olarak izleme fırsatı sunuldu.

SAAT 12.12'DE 'EVET' DEDİLER

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise saat 12.12´de nikah masasına geçerek Nilgül Satır ile Serkan Göztok çiftinin nikâhını kıydı. Dündar, yaptığı konuşmada, Hayatlarının en özel gününü, böylesine özel bir tarihte atılacak imza ile daha da özel hale getirmek isteyen çiftlerimizin tamamına mutluluklar diliyorum. Bu özel günde nikah kıymak için yapılan başvuruların tamamına cevap verebilmek için, belediyemizde görevli 4 nikah memuru arkadaşımız ve görevli personel fazla mesai yapacaklar. Bu gün, bize başvuran 72 çiftimizin tamamının nikahını kıyarak, bu alanda bir rekora da imza atmış oluyoruz. dedi.


CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.