Son Dakika Haberler

Canik Belediyesi 'Hayvan Hakları El Kitapçığı'nın üçüncü baskısını yaptı

Gündem

SAMSUN (CİHAN)- Türkiye'de ilk kez Canik Belediyesi tarafından hazırlanan ve hayvan dostları için rehber niteliği taşıyan 'Hayvan Hakları El Kitapçığı' hayvanseverlerin beğenisini kazandı.

Hayvan Hakları Federasyonu'nun (HAYTAP) çalışmalarına destek olmak amacıyla Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi tarafından hazırlatılan ve Türkiye genelinde dağıtılan Hayvan Hakları El Kitapçığı'nın 3´üncü baskısı çıkıyor. Hayvanseverler, Türkiye genelindeki hayvan hakları derneklerinin beğenisini kazanan kitapçık nedeniyle Başkan Genç'e teşekkür etti.

GENÇ'İ ZİYARET ETTİLER

HAYTAP Samsun Temsilcileri Mali Müşavir Emin Özbayrak, Veteriner Hekim Elif Köse ve Veteriner Hekim Selime Kalabalık, Başkan Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Misafirlerinden HAYTAP'ın çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Genç, hayvanları önemsediklerini ve onlar için Canik Belediyesi olarak çalışmalar yaptıklarını bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini söyledi.

HAYVANLAR İÇİN SU KABI

Hayvan Hakları El Kitapçığı'nın Türkiye'de ilk olduğunu ve bir rehber özelliği taşıdığını belirten Başkan Genç, Hayvan dostlarına böyle bir kitapçık kazandırdığımız için mutluyuz. Biz Canik Belediyesi olarak hayvanların da en az insanlar kadar yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz. Hayvanlarımız için çeşitli noktalara otomatik su kapları yerleştirdik. Bu kitapçığımızı da hayvanları iyi tanımamız ve haklarını korumamız açısından önemsiyorum. dedi.

OLUMLU TEPKİLER GELDİ

Canik Belediyesi tarafından hazırlatılan ve bastırılan Hayvan Hakları El Kitapçığı nedeniyle Başkan Osman Genç'e teşekkür belgesi veren HAYTAP Samsun Temsilcilerinden Emin Özbayrak da, Türkiye'nin birçok yerinden özellikle Canik Belediyesi ve Başkanımız Sayın Osman Genç adına olumlu tepkiler aldık. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden hayvan dostları Başkanımıza teşekkürlerini iletmemizi istediler. Canik Belediyesi'nin hayvan haklarına göstermiş olduğu ilgi bizleri mutlu ediyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. diye konuştu.
CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.