Son Dakika Haberler

CEV Kupasında rakipler belli oldu

Gündem

ANKARA (CİHAN)- Voleybol Erkekler CEV Kupası çeyrek finalinde Maliye Milli Piyango Çek Cumhuriyeti´nin Jihostroj Ceske Budejovice takımı ile eşleşti. Halkbank ise Belçika ekibi Knack Roeselare ile yarı finale kalma mücadelesi yapacak. Halkbank ilk maçı Ankara´da, Maliye Milli Piyango deplasmanda oynayacak.

Bayanlar CEV Kupası'nda Fenerbahçe ise Polonya´dan Tauron MKS Dabrowa Gornicza ile eşleşti. Fenerbahçe ilk maçını İstanbul´da oynayacak. CEV Kupası'nda ilk maçlar 15-17 Ocak 2013, ikinci maçlar 22-24 Ocak tarihlerinde yapılacak.

CHALLENGE KUPASINDAKİ RAKİPLER

Challenge Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Galatasaray ve İlbank´ın rakipleri de belli oldu.

Erkekler Challenge Kupasında Galatasaray, 1/8 finalinde İsviçre´nin EN Gas&Oil Lugano takımı ile mücadele edecek. Galatasaray ilk maçı İsviçre´de 15-17 Ocak 2013 tarihlerinin birinde yapacak. Rövanş, 22-24 Ocak tarihleri arasında İstanbul´da olacak.

Bayanlar Challenge Kupasında Türkiye'yi temsil eden İlbank, 1/8 finalinde İtalya´nın Universal Modena takımı ile eşleşti. Başkent ekibi ilk maçı 15-17 Ocak 2013 tarihleri arasında Ankara´da oynayacak. Rövanş maçı İtalya´da 22-24 Ocak tarihleri arasında yapılacak.
CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.