Son Dakika Haberler

Emniyet şeridinde bekleyen kamyonete arkadan çarptı: 2 yaralı

Gündem

İTEM otoyolunda aşırı hızlı bir kamyonet, emniyet şeridinde bekleyen başka bir kamyonete arkadan çarptı. Kazada biri ağır 2 kişi yaralandı. Olay, saat 00.50 sıralarında Edirne istikametinde Gaziosmanpaşa mevkiinde meydana geldi. Damacana su taşıyan bir kamyonet, yakıtı bitince emniyet şeridinde park etti. Aracın sürücüsü yakıt almaya gittiği sırada arkadan gelen Yılmaz Boz'un kullandığı bir başka kamyonet park halindeki kamyonete arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle aracın içinde bulunan Necmettin Boz sıkıştı. Araçta bulunan Fahrettin Boz da hafif yaralandı. Sıkışan yaralı şahıs için olay yerine itfaiye ekibi çağırıldı. Trafik polisi de TEM otoyolunda trafiği kontrollü sağladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 15 dakika boyunca yaralı şahsı bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Sağlık ekipleri de Necmettin Boz'u koluna serum bağlayarak hayatta tutmaya çalıştı.
 Aracın içinden çıkarılan Necmettin Boz hastaneye sevk edildi. Kaza sırasında damacana su şişeleri de yola saçıldı. Kaza yapan araçların olay yerinden çekilmesiyle trafik normale döndü. Fahrettin Boz, kaza sırasında uyuduğunu, bir kişinin araç içinde sıkıştığını söyledi. Emniyet şeridinde yakıt bittiği için kamyonetin beklediğini anlatan şoför ise, Yakıt almaya gitmiştim. Bu araç emniyet şeridinde beklerken arkadan çarpmışlar dedi. CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.